YRP Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Çakmak' Sorunları Çözmeye Geliyoruz'

Yeniden Refah Partisi Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Çakmak' Hizmetlerimizle Doğanşehir Eskisinden Daha Güzel Olacak' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Yeniden Refah Partisi Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Çakmak” Hizmetlerimizle Doğanşehir Eskisinden Daha Güzel Olacak” dedi.

      6 Şubat Depremlerinde en fazla etkilenen ilçe olan Doğanşehir’de 31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Çakmak” Doğanşehir ilçesinin ve vatandaşların sorununu yine Yeniden Refah Kadroları çözer” dedi.

      Seçim gezileri kapsamında Erkenek Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Yeniden Refah Partisi Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Çakmak” Doğanşehir İlçemizi karış, karış geziyoruz. Hemşerilerimizle birlikte bir araya gelerek istişareler yapıyoruz. 

          Doğanşehir ilçemiz 6 şubat depremlerinde büyük hasar aldı. Yeniden Refah kadrolarımızla birlikte Doğanşehir ilçemizin genelini akılcı planlamalarla yeniden sağlam temeller üzerinde inşa ederek geleceğe hazırlayacağız. 

         İstişare kültürüne önem veriyoruz. Hemşerilerimizle birlikte gönül belediyeciliğinin en güzel örneğini herkes görecek. Altyapı ve Üstyapı yanında birinci önceliğimiz Barınma sorunu. Bunu kısa sürede çözüme kavuşturacak tüm çalışmalarımız hazır.

    .    Hemşerilerimize belediye olarak başta Konut, ulaşım ve Tarım olmak üzere Sağlık, Eğitim yani her konuda desteklerimiz olacak. ihtiyacç sahibi Hemşerilerimize Gıda, Giyim, Nakdi yardımlar ve sıcak yemek desteğimiz yanında gençlerimize burs ve ş olanakları  olacak” diye belirtti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN