YRP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Aslan' İlkeli Belediyecilik Yapacağız'

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Şehir Plancısı Murat Aslan Basın Konteynerinde bulunan Malatya Derin Haber'i ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Mustafa İZCİ

          Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Şehir Plancısı Murat Aslan Basın Konteynerinde bulunan Malatya Derin Haber’i ziyaret etti.

             Yeniden Refah Partisi (YRP) Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan, seçildikleri taktirde liyakatli kadrolarla ilkeli bir yönetim anlayışını hakim kılacağız dedi.

         Seçim çalışmalarına yoğun tempoda devam eden YRP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan,”6 Şubat depremleri çok acı şekilde bizlere popülist eylemlerin, ranta dayalı sistemlerin, doğaya karşı atılan adımların, liyakatsiz yöneticilerin bedelini ödetti. 

          Mutlu İnsanlar Şehri Yeşilyurt diye yola çıkanlar bugün ilçede bir tek mutlu vatandaş bırakmadılar. Deprem bu Allah’ın afeti diyenler olacaktır ancak 6 Şubat depremleri bağıra bağıra geldi ve siz yerel yönetimler olarak hiçbir hazırlık yapmadığınız gibi tam tersine bu afetin felakete dönüşmesi adına özel çaba harcadınız. 

           Tarım arazilerini imara açmak, kayaya ulaşmadan temel atılan binaları yeteri kadar denetlememek bu hataların en başında geliyor. Benim işim şehir planlamak. Yeşilyurt’un yaralarını saracak kadrolarla sizlerin oylarınıza talibim. 31 Mart yerel seçimleri Malatya’da siyaset üstü olması gereken çok özel bir seçimdir. Bu seçimde kardeşlerimden ricam işi ehline vermeleri, sonrasında da verdikleri oyların karşılığını talep etmeleridir. “ dedi.

         YRP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan,” Eskiden vatandaşlar halk günleri adı altında dertlerini doğrudan belediye başkanlarına iletirlerdi. Şimdi ise arada mesafeler var. Ben vatandaşım ile aramdaki tüm duvarları ortadan kaldıracağım ve düzenli olarak her hafta halk günü adı altında vatandaşlarımızı bizzat dinleyeceğim.

            Halkın sesini duymadan, sorunlarına vakıf olmadan tepeden inme yönetimlerin yerelde başarılı olmaları mümkün değil” ifadelerini kullandı.

Malatya Derin Haber imtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip  Başkan adayı Murat Aslan’a başarılar diledi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN