Zaviye Mahalle Muhtarından Mahalleliye Teşekkür Yemeği

Malatya'nın önemli merkez Mahallelerinden Zaviye Mahallesi Muhtarı Mesut Canbay ilk icraat olarak Mahalle sakinleriyle birlik beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Malatya’nın önemli merkez Mahallelerinden Zaviye Mahallesi Muhtarı Mesut Canbay ilk icraat olarak Mahalle sakinleriyle birlik beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

         Zaviye Mahallesi Muhtarlığı bahçesinde Mahalle sakinleri teşekkür yemeğine yoğun ilgi gösterirken Mahalle Muhtarı Mesut Canbay” Muhtarlığın meslek değil, Hizmet Makamı olması gerekir” dedi.

         31 Mart yerel seçimlerinde Zaviye Mahallesi muhtarlığını kazanarak göreve başlayan Mesut Canbay” bugün Mahallemizin birbirinden değerli sakinlerini Muhtarlık bahçesinde verdiğimiz teşekkür yemeğinde bir arada olmanın güzelliğini yaşadım. Eimle birlikte Mahalle sakinlerimizi karşıladık ve sıcak sohbet eşliğinde Akçadağ’ın meşhur etli pilavını ikram ettik.

        Bu makamlar hizmet makamlarıdır. Bizimde mahalle sakinlerimize hizmet sözümüz var. Göreve geldikten sonra Mahallemizin tüm sorunlarının çözüme kavuşturulması için elimizi taşın altına koyacağız. 

        6 Şubat depremlerinde en fazla yıkımın olduğu bir mahalleyiz. Bundan sonraki süreçte Mahalle sakinlerimizle istişareler ederek gerekli çalışmaları yapacağız. Haklarını sonuna kadar savunacağız. Zaviye Mahallemizi geleceğe birlikte hazırlayacağız. Birlik ve beraberliğe büyük önem veriyoruz. Bugün yemeğimize katılan bizleri yalnız bırakmayan tüm sakinlerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu tür etkinliklere önem vereceğiz” diye belirtti.

Haber: Hatice Serap KARLIDAĞ
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN