Zincirleme Trafik Kazası Meydana Geldi: Yaralılar Var

Bugün saat 13.15 civarında Malatya-Elazığ yolunda trafik kazası meydana geldi. Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde Malatya istikametine seyreden ...

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

            Bugün saat 13.15 civarında Malatya-Elazığ yolunda trafik kazası meydana geldi. Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde Malatya istikametine seyreden T.Ş. isimli sürücünün kontrolündeki 44 HB 893 plakalı kamyonet, dönüş yapmak isterken aynı yönde seyreden A.G. isimli sürücünün kontrolündeki 45 ANC 339 plakalı araca arkadan çarptı.

           Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, trafik akışında kısmi bir aksamaya neden olan kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada

    “ 06.06 2024 günü saat 13.15 sıralarında Malatya-Elazığ yolu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünden Malatya İstikametine seyreden T.Ş. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 HB 893 plaka sayılı kamyonet (Jandarma Komutanlığına ait resmi araç) ile dönüş yapmak isterken aynı istikamette seyreden A.G. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 45 ANC 339 plaka sayılı araç ile arkadan çarpar. 

         Kazanın etkisiyle 44 HB 893 plaka sayılı araç savrulup takla atarak karşı seride geçince karşı şeritten gelmekte olan 44 AAT 027 plaka sayılı araca çarpması sonucu üç araçlı trafik kazası meydana gelir 

          Kazada T.Ş. , A.K. ve A.G. isimli sürücüler , Y.Ç. ve Y.O.T. isimli yolcu şahıslar hayati tehlikesi bulunmayacak seviyede yaralanmıştır.”
 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN