Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Özgür'e Ziyaret

Malatya'nın önde gelen haber platformlarından Flaş Haber'in imtiyaz sahibi Remzi Hayta ve Derin haber imtiyaz sahibi Kayhan İnceoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Jeoloji Mühendisi Erkan Özgür'ü makamında ziyaret ederek desteklerini sundular.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          Malatya’nın önde gelen haber platformlarından Flaş Haber’in imtiyaz sahibi Remzi Hayta ve Derin haber imtiyaz sahibi Kayhan İnceoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Jeoloji Mühendisi Erkan Özgür’ü makamında ziyarette Bulundular.

           Ziyaret sırasında Hayta, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in ekip ruhuna verdiği önemi vurguladı ve göreve atan Erkan Özgür’e başarılı çalışmalar dileğinde bulundu.

       Hayta’nın ifadeleri, Yeşilyurt’un güçlü lideri Prof. Dr. İlhan Geçit’in, şehrin geleceği için oluşturduğu birlik ve beraberlik ruhunu yansıtıyor. Geçit’in liderliği altında bir araya gelen güçlü ekip, şehrin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için kararlılıkla çalışıyor.

         Ziyaret sırasında, özellikle 6 Şubat Depremi’nde büyük hasar alan Yeşilyurt ilçesindeki yeniden yapılaşma ve imarlaşma sürecinin daha titiz ve hassas bir çalışma içerisinde olduğu da vurgulandı. Bu sürecin başarılı bir şekilde yönetilmesinde işin uzmanlarından oluşan bir ekip ruhunun önemli olduğu belirtildi.

        Hayta, “Başkan Geçit’in gerçekleştirdiği bu çalışmalar, Yeşilyurt’un sorunlarını çözme adına işin uzmanlarından oluşan bir ekip ruhuyla yürütüldüğünü görmek bizleri mutlu ediyor. Şehrimizin geleceği için böylesine bir birlik ve işbirliği ortamının olması umut vericidir.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN