Ankara Hekimhanlılar Derneğinden Çankaya Bel. Bşk. Hüseyin Can Güner'e Ziyaret

Ankara'nın Önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Ankara’nın Önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

       31 Mart Yerel seçimlerinde Çankaya Belediye Başkanı olan Av. Hüseyin Can Güner Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyelerini makamında misafir etti. 

       Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Çankaya Belediye Başkanı Av. Hüseyin Can Güner” Ankara’nın önemli STK’larından Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Vahap Uzunoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerini Belediyemizde misafir ettik.  

        Naik ziyaretlerinden dolayı Vahap Uzunoğlu Başkanımıza ve Yönetimine teşekkür ediyorum. Sivil Toplum kuruluşlarımızı önemsiyoruz. Çankaya belediyesi olarak STK Temsilcilerimizle sık, sık bir araya geleceğiz.  Görüşleri bizler için önemli.

        Daha yaşanabilir çağdaş modern bir Çankaya için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hizmet çıtasını bir üst seviyeye çıkarma mücadelesiyle Çankaya ilçemizi geleceğe sizlerle birlikte hazırlayacağız. Özellikle hemşeri derneklerimizin faaliyetlerini olumlu buluyorum” diye belirtti.

        Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vahap Uzunoğlu ise” Ankara Hekimhanlılar kültür ve dayanışma derneği olarak Çankaya belediye başkanımız Hüseyin Can Güner Beyefendiyi ziyaret ettik.

         Yönetim kurulumuz ile birlikte Çankaya Belediye Başkanımız sayın Av. Hüseyin Can Güner başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletirken STK'lara verdiği önem bizleri memnun ediyor, yapacağı hizmetlerden dolayı her daim yanında olacağımızı da belirtiyoruz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN