Ankara Hekimhanlılar Kültür Derneği Yöneticileri Anıtkabir'de Ata'nın Huzurunda

Başkan Uzunoğlu' 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun. Ankara Hekimhanlılar kültür ve dayanışma derneği olarak Anıtkabir deyiz'

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          Ankara’nın önemli ve Aktif Hemşeri derneklerinden Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vahap Uzunoğlu ve Yönetim Kurulu 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

           Cumhuriyet’in temellerini atan ve 105 yıl önce 19 Mayıs 1919 da Samsun’a çıkarak Milli mücadele ateşini yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir’de ziyaret ederek yad ederek minnet ve şükran duygularını ifade eden Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vahap Uzunoğlu” 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun. Ankara Hekimhanlılar kültür ve dayanışma derneği olarak Anıtkabir deyiz
 
           Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin temellerinin atıldığı 19 Mayıs 1919’un 105’inci yıl dönümü ile Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutlamanın gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

           Türk Milletinin bağımsızlık mücadelesi verdiği yeniden ayağa kalktığı ve yedi düvele karşı vermiş olduğu destansı kahramanlığın bir dönüm noktası olan 19 Mayıs’ı her daim akıllarımızda canlı tutmak, bizlerin öncelikli vazifelerindendir.
 
          19 Mayıs ruhuna her zamankinden daha fazla sahip çıkacağına inancımız tamdır. Türkiye Cumhuriyetimizi omuzlarında yükseltecek olan gençlerimize her zaman güvendik ve güvenmeye de devam edeceğiz.
 
        Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyor; onların bizlere bıraktığı emaneti sonsuza dek yaşatma kararlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN