Aydın Öztürk' Pütürge Turizmin Kalbi Olacak'

Pütürge Belediye Başkan adayı Aydın Öztürk' Az laf Çok iş. Bizim Pütürge'ye ve hemşerilerimize hizmet sözümüz var. '

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Malatya’nın coğrafi olarak özel köşelerinden Temiz havası, Muhteşem manzarasıyla Kartpostallık görüntüleri, geçmişindeki tarihi dokusu ile yetiştirdiği önemli İşadamları ve siyasi isimlerle adından söz ettiren Pütürge’de 31 Mart Yerel seçimlerinden sonra Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk ile hayat bulacak. 

ÖZTÜRK” PÜTÜRGE BİZİM SEVDAMIZ” 

         Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’e Pütürgeliler her konuda güvendiklerini verdikler ilgi ve destekler ile gösterirken İlçenin geleceğinin Pütürge Belediye Başkan adayı Aydın Öztürk ile olacağını belirten Pütürgeliler” Özü sözü mert yiğit insan Aydın Öztürk ile Pütürge İlçesi Geleceğe emin adımlarla halkla birlikle yürüyecektir” diyorlar. 

        Seçim gezileri kapsamında gittiği her yerde miting havasında geçen mahalle ziyaretlerinde halkın büyük ilgisiyle karşılanan Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan adayı Aydın Öztürk” Az laf Çok iş. Bizim Pütürge’ye ve hemşerilerimize hizmet sözümüz var. Bu makamları asıl sahipleri hemşerilerimize kapıları sonuna kadar açmak için geliyoruz. Sorun varsa Çözümü de Aydın Öztürk Kardeşinizde. Destek sizden Hizmet Bizden. Her şey Pütürge ve hemşerilerimiz için” diye belirtti.

ÖZTÜRK” PÜTÜRGE TURİZMİN KALBİ OLACAK” 

       Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk” Pütürge ilçemizi her anlamda hizmetlerle donatacağız. Eğitimden Sağlığa, Turizm’den Sosyal Donatılara kadar Pütürge Belediyesini asli görevine döndürerek hizmet seferberliği başlatacağız. 

         Pütürge ilçemizin insanları özel, her bir karış yeri ayrı güzel. Pütürgeli olmak ayrıcalıktır. Yıllardır Pütürgeli hemşerilerimiz Yol, Su ve altyapı ile uğraşmaya devam ediyor. Bunların hepsini çözüme kavuşturacağız. İlçemizin çözülmeyecek sorunu yok. Yeter ki hemşerilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde onların istek ve taleplerini dinleyerek istişare kültürüyle çalışmaları yapalım. 

        Ben yaptım oldu mantığıyla hareket etmeyeceğiz. Hemşerilerimizin istemediği bir şey asla yapılmayacak. Gönül belediyeciliğine talibiz. Gönüller kazanmaya, Dualar almaya geliyoruz. Yeni dönemde Bizimle birlikte Pütürge geleceğe hizmetlerimizle altın yılını yaşayacak. Burada hemşerilerimiz ve ilçemiz kazanacak hak ettiği konuma gelerek bölgenin cazibe metkezi haline getireceğiz. 

        Güzel Memleketime Bahar gelmiş Çiçekler açmış her yeri ayrı güzel Memleketimin birbirinden Kıymetli hemşerilerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bizlere gösterdikleri Yoğun ilgiden dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum.

          Allah’ın izniyle asıl Bahar 31 Mart’tan sonra tüm Pütürge’mizde etkisini gösterecek Pütürge’mizde bahar aylarından itibaren halkımız yapacağımız piknik alanlarında etkinlikler yapıp kültürel faaliyetlerde bulunulabilecek ve en önemlisi Şiro Çayı Islahı, Şiro Çayı üzerine düşündüğümüz bir çok proje var bunlardan biride kültürel faaliyetlerde bulunulabilecek başka illerden de katılım sağlanabilecek Pütürge turizmin kalbi olacak projelerimiz var. “
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN