Başkan Bayram' İşimiz Gücümüz Yeniden Doğanşehir'

Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram çalışmalara hızlı başladı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        6 Şubat depremlerinde en fazla yıkımın olduğu ilçe olan Doğanşehir’de 31 Mart Yerel Seçimlerinde Doğanşehir Belediye Başkanı olan Mehmet Bayram çalışmalarıyla yaraların sarılmasına devam ediyor.

         Ekipleri ile 7 / 24 sahada olan Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram” Doğanşehir’imiz de hemşerilerimiz için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Ekiplerimiz ile sahadayız. İşimiz Gücümüz Yeniden Doğanşehir” dedi.

          Belediyecilik tecrübesiyle Doğanşehir ilçesini geleceğe hazırlayan ve ilçeyi ayağa kaldırtacak projeleriyle çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram hemşerilerinden takdir alıyor.

          Sorunları çözüme kavuşturmak için Belediye ekiplerini sahada konuşlandıran Başkan Bayram Çevre temizliği çalışmaları yanı sıra başta altyapı olmak üzere üstyapı ve Barınma sorunlarıyla ilgili de önemli adımları atmaya devam ediyor. Depremin yaralarının en kısa sürede sarılması için büyük gayret gösteren Başkan Bayram" Her Şey Doğanşehir İlçemizin Geleceğini inşa etmek ve Halkımıza hizmet için" diye belirtti. .” 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN