Daha Güçlü bir Doğanşehir İçin Mehmet Bayram Sesleri Yükseliyor

CHP Doğanşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bayram'ı 31 Mart seçimlerinde Belediye Başkanı görmek isteyenlerin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        CHP Doğanşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bayram’ı 31 Mart seçimlerinde Belediye Başkanı görmek isteyenlerin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.

        Bilgi, Birikim Deneyim ve tecrübelerini Doğanşehir halkının çok iyi bildiği CHP Doğanşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bayram seçim ziyaretlerinde gittiğ her yerde miting havasında karşılanırken Belediye Başkan adayı Mehmet Bayram ise” 1 Nisan Sabahı Doğanşehir’e Bayram gelecek Tüm Doğanşehir Kazanacak” dedi. 

         Mehmet Bayram” Esnafımız ve Sanayicimizin Her Zaman Yanında Olacağız. Söz Verdik Yapacağız. Hangi partiden olursak olalım unutmayalım ki hepimiz aynı belediye otobüsündeyiz. Bu yüzden 1 Nisan Sabahı Doğanşehir’e Bayram gelecek Tüm Doğanşehir Kazanacak.”

HAL KOMPLEKSİ VE SOĞUK HAVA DEPOSU PROJEMİZİ SÖZ VERDİK YAPACAĞIZ.
 
        İlçemizin sorunlarını, dertlerini sizin gibi ilçemizde yaşayan bir kardeşiniz olarak en iyi ben bilirim. Her mahallemizin sorunlarının çözümü için projelerimiz ve planlarımız hazır. Kötüyü iyileştirmek kadar iyiyi daha iyiye götürmek bizim vazifemizdir.
 
        Doğanşehir İlçemizin ekonomisine büyük oranda katkı sağlayacak, tarım ve hayvancılık alanında çiftçimize güç kaynağı olacak Hal Kompleksi ve Soğuk Hava Deposu projesini hayata geçireceğiz.

HALK ÇÖZÜM MASASI PROJEMİZİ SÖZ VERDİK YAPACAĞIZ

       Belediyemiz bünyesinde en hızlı şekilde” Halk Çözüm Masasını” oluşturacağız; vatandaşlarımız sorunlarını Yüz Yüze, Çağrı Merkezi, Web Sitesi, Whatsapp, Mail, E-Devlet ve Sosyal Medya kanallarıyla Belediyemize ilettiklerinde; vatandaştan gelen talep ve şikâyetleri ilgili birimlere sevk edip sorunları en hızlı şekilde çözüme kavuşturacağız. 

         Geleceğe güvenle bakmak için el birliğiyle, oy birliğiyle ve güç birliğiyle hep birlikte el ele daha ileri gideceğiz. Esnaflarımızın sorunlarını biliyoruz ve dertlerine dermen olacağız. Her bir vatandaşın ilçesi, mahallesi ve hatta sokağı ile ilgili alınacak kararlara doğrudan katılabilmesini sağlayacağız ve çözümü kendilerine bizzat ulaştıracağız.

HASTANE TAKSİ PROJEMİZİ SÖZ VERDİK YAPACAĞIZ.

           Önce İnsan diyerek Hastane Taksi Projemiz kapsamında tahsis edeceğimiz araçlarımızla 39 mahalleden tedavi için hastaneye gelen vatandaşlarımızın ulaşım imkanının kısıtlı olduğu saatlerde taburcu evrakı ile hastane taksi durağımıza başvurmaları halinde evlerine ücretsiz ulaşımlarını konforlu bir şekilde sağlayacağız.

         Bizim yolumuz birliğin, dirliğin, sevginin yoludur. Bizim yolumuz adaletin, barışın, huzurun yoludur” diye belirtti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN