Efsane Başkan Hüseyin Selçuk'a Bayram Ziyareti

Efsane Başkan Hüseyin Selçuk'un evine yapılan ziyarette, Başkanın değerli oğlu Atalay Selçuk'ta Babasını ziyarete gelenler arasındaydı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Malatya Büyükşehir olmadan önce Gündüzbey Beldesinde iki dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve Gündüzbey’de yaptığı hizmetlerle sayısız ödüller alan ve adından söz ettirerek gönüllerde iz bırakan unutulmayan efsane başkan Hüseyin Selçuk’u evinde ziyaret edip bayramlaştık.

         Gazeteci Kayhan İnceoğlu ile evinde ziyaret ettiğimiz Gündüzbey Kasabası Eski belediye başkanı Hüseyin Selçuk ile eski günleri yad edip güzel bir sohbet gerçekleştirdik.

         Gündüzbey’in yeşil dokunu korumak için gövdesini ortaya koyan ve beton yığınına çevrilmesini engelleyen Başkan Hüseyin Selçuk o dönemde yaşadığı sıkıntıları ve mücadelesini anlatırken Gündüzbey ilçesinin bugün hala Malatya’nın akciğeri konumunda ise bunu Başkan Hüseyin Selcuk’a borçlu olduğu gördük.

          Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta ziyaretle ilgili olarak “ Sayın Başkanımız görev yaptığı iki dönemde birlikte çalışma imkanı bulduk. Yürekli cesur kararları ile Yeşilyurt’u bugün mesire alanları olarak cazibe haline getirmesi bunu Başkan Selçuk’a borçlu. 

          Yapılan baskılara rağmen konut inşaatlarına izin vermediğini biliyoruz. Bu yüzden başkan Sayın Hüseyin Selçuk Gündüzbey ilçesinde ismi hep güzel işlerle hizmetlerle anılıyor ve anılmaya devam edecek. Misafirperverliği için Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

       Flaş Haber imtiyaz Sahibi Remzi Hayta ve Malatya Derin Haber imtiyaz sahibi Kayhan İnceoğlu ile  Efsane Başkan Hüseyin Selçuk’un evine yapılan ziyarette, Başkanın değerli oğlu Atalay Selçuk’ta Babasını ziyarete gelenler arasındaydı..
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN