İsmet Haberleri

İsmet Haberleri

Sarıgül Ailesinin Acı Günü

Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sarıgül’ün babası Mehmet Sarıgül vefat etti.

Gürkan“ Modern ve Çağdaş Bir Yolu Hizmete Sunuyoruz”

Başkan Gürkan İsmet Paşa Caddesindeki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Yrd. Sarıgül’den Kolluk Kuvvetlerine Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sarıgül beraberinde Battalgazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Burak Türker ile birlikte Görevi başında olan Polis ve Jandarma personellerine ziyaret.

Malatya’daki Esnaf Kuruluşları İlk Defa Dertlerini Anlatabildiler

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Malatya’daki esnaf ve sanatkarlar kuruluşları ile istişare toplantısı yaptı.

Halkbank Bölge Müdürü Türközü’nden ESKKK Başkanı Evren’e Ziyaret

Halkbank Bölge Müdürü Recep Türközü, 21. Bölge Kooperatif Başkanı İsmet Bayram, 27. Bölge Kooperatif Başkanı Mesut Dursun, Halkbank şube müdürleri Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’e konuk oldular.

Tecde Trafiğini Rahatlatacak İsmet Paşa Caddesinde Sona Gelindi

Yeşilyurt Eski Çırmıhtı üzerinden Gedik Mahallesini, Paşaköşkü ’ne bağlayacak olan yolda bulunan ve sahibi belli olamayan yaklaşık 85 mezarın, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatlarıyla kimlere ait olduğu tespit edildi.

CHP’den Atatürk ve İsmet İnönü Anıtına Çelenk Sunumu

Cumhuriyet Halk Partisi 100. Kuruluş yıldönümünü kutluyor. CHP Malatya İl Örgütü partinin kuruluş yıldönümünde Atatürk ve ismet İnönü anıtına çelenk sunumu gerçekleştirdi.

TESKOMB Genel Başkanı Akgül’den Malatya Bölge Başkanlığına Ziyaret

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı A. Kadir Akgül TESKOMB 21. Bölge Başkanı İsmet Bayram, Başkan vekili Ali Evren ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek Depremden dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti.

Battalgazi’nin Mucit Çocuklarına Özel Etkinlik

Başkan Yardımcısı Sarıgül: “Her Koşulda Çocuklarımızın Yanındayız”

2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü Törenle Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucularından 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü, ölümünün 49’uncu yıl dönümünde Malatya’da düzenlenen törenle anıldı.

Mv. Ağbaba; Cumhuriyetin En Önemli Mimarlarından İnönü’yü Saygıyla Anıyorum

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 2'nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün 49'uncu ölüm yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı; “ Sümerbank’tan alınan 3 metre bezin bedelini cebinden ödeyen dürüstlüğü mumla arıyoruz” dedi

Kömürhan Köprüleri

Malatya-Elazığ İl Sınırı üzerinde yer alan Kömürhan köprüsü veya diğer bilinen adıyla İsmet Paşa Köprüsü, Elazığ-Malatya karayolunun 51. kilometresinde, Fırat Nehri üzerinde bulunmaktadır.

TESKOMB Bölge Birliğinden Vali Şahin’e Ziyaret

TESKOMB Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram ve yönetim Kurulu Üyeleri Ali Evren, Kazım Karabekir Canal Malatya Valisi Hulusi Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Evren’den Genel Müdür Fırat’a “Ahilik” Kalemi

Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren, TESKOMB 21. Bölge Birliği Bşk .İsmet Bayram Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü Görevine Atanan Nejat Fırat’ı Makamında Ziyaret Ederek Hayırlı Olsun Dileklerinde Bulundular.

AK Parti Battalgazi Danışma Meclis Toplantısı büyük katılımla Gerçekleştirildi

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Battalgazi İlçe Danışma Meclisi toplantısı yoğun kalabalıkla yapıldı. Büyük ilgi gösterilen toplantıya TBMM AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz’da katıldı.

Başkan Güder’den Sağlık Çalışanlarına Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder beraberinde Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval, İsmet Sarıgül ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Malatya İl Ambulans Servisi Başhekimliği ve Battalgazi İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Nevra Yalçın’ı ziyaret ederek, sağlık alanında değerli katkılarda bulunan sağlık çalışanlarının bu özel gününü kutladı.

Mv. Çalık'tan Oda Başkanlarına Ziyaret

Mv. Çalık, beraberindeki partililerle birlikte Malatya Kasaplar Odası Başkanı Yusuf Küçer, Manifaturacılar Odası Başkanı İsmet Keklik, Eski ve Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Hasan Tunçel, Zahireciler Odası Başkanı Bülent Artun ile bir araya geldi.

Oda Başkanlarımıza Görevlerinde Başarılar Diliyorum

Dernek ve Oda ziyaretlerine devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kasaplar Odası Başkanı Yusuf Küçer, Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Hasan Tunçel, Manifaturacılar Odası Başkanı İsmet Keklik, Zahireciler Odası Başkanı Bülent Artun ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek bir süre görüştü.

Doğanşehir Esnaf Odası Başkanlığında Rıfat Topal ile Devam

Doğanşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2022 yılı Olağan genel Kurulunda 2 adayın yarıştığı seçimlerde mevcut Başkan Rıfat Topal büyük bir farkla seçimin galibi oldu.

Manifaturacılar Odasında İsmet Keklik Güven Tazeledi

Malatya Manifaturacılar Esnaf Odamızın Genel Kurulunda mevcut başkan İsmet Keklik güven tazeledi.

Halkbank Bölge Koordinatörü Koramaz’dan TESKOMB Bölge Başkanı Bayram’a Ziyaret

Halkbank Bölge Koordinatörü Tuncay Koramaz beraberinde Pazarlama Müdürü Ahmet Turan Başer ile birlikte Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Keskin, “Esnafa Hizmet Etmenin Hakk’a Hizmet Olduğu Düşüncesiyle Hareket Ediyoruz”

Doğanşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından verilen Ahilik Yemeği

Bayram' Esnaf Toplumun Birliğinin Teminatıdır'

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Malatya Bölge Birliği Başkanlığı Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa tekrar İsmet Bayram seçilerek güven tazeledi.

Evren” Esnaf Camiamıza Hizmet Etmek Onurdur”

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ali evren hafta sonu gerçekleştirilen ESKK 2020 Olağan Genel Kurulunda tek liste ile gidilen seçimde güven tazeledi.

Lozan Anlașmasının 98. Yıldönümü

Malatya Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında;

Mevcut Başkan İsmet Bayram Güven Tazeledi

Doğanşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığını yürüten İsmet Bayram Seçimli Olağan genel kurulda yeniden güven tazeledi.

Başkan Çetinkaya'dan E. Tabip Albay Prof. Dr. Abdurrahman Bakır'a Plaket

Adıyaman'ın Kahta İlçesi Akıncılar Belde Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, Ankara'da Adıyamanlılara yapmış olduğu hizmet ve yardımlardan dolayı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Beyin cerrahi öğretim üyesi profesör doktor Emekli Albay Abdurrahman Bakır'a teşekkür plaketi takdim etti.

Barguzu Ortaokulu'na Başarı Plaketi

Türkiye JSKA ( japon Shotokan Karate Assocıatıon ) Malatya temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN ve JSKA ( japon Shotokan Karate Assocıatıon ) Malatya hakem komite başkanımız aynı zamanda Milli sporcu Caner AYGÖREN ile birlikte Türk Karatesine emek veren ve Boğaziçi uluslar arası şampiyon çıkartan Barguzu ortaokuluna başarılarından dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.