Gürkan'dan Hastalara Geçmiş Olsun Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediyesi geçen dönem Başkanı Selahattin Gürkan Malatyalılarla bir arada olmaya daha fazla önem gösterirken Ziyaretlere de devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Malatya Büyükşehir Belediyesinde geçen dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Selahattin Gürkan Malatyalılarla bir arada olmaya daha fazla önem gösterirken Ziyaretlere de devam ediyor.

        Hayatının 20 Yılını çeşitli kurumlarda yöneticilik, 20 Yılını da Malatya’da Belediye Başkanlığı yaparak büyük hizmetlere imza atan ve devasa eserlerin Malatya’ya kazandırılmasını sağlayan, İl’in tüm sorunlarını çözüme kavuşturarak Türkiye’de örnek belediyecilik ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sıklıkla başarılı belediyemiz Malatya Büyükşehir Belediyesini gidin görün sözlerine mazhar olan Selahattin Gürkan görev süresi sonunda da Malatyalılarla buluşmaya devam ediyor.

         Hayatı boyunca keşkesi olmayan ve gönül belediyeciliğiyle Malatyalıların gönlüne kazınan Malatya’nın yetiştirdiği önemli Devlet adamlarından Selahattin Gürkan Hastanelerde tedavi gören vatandaşlara da ziyaretlerde bulunarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

          Malatya'dan gitmeyen ve Gittiği her yerde Malatyalıların sıcak ilgisi ile karşılanan Selahattin Gürkan vatandaşlarla hasbihal etmeye devam ederken hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyorlar.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN