İstanbul Haberleri

İstanbul Haberleri

Marka ve patent vekillerine ihtiyaç artıyor

Sınav 11 Mayıs’ta Ankara ve İstanbul’da, son başvuru tarihi ise 8 Nisan

Malatyaspor Taraftarları İstanbul’da İftarda Buluştu

Malatya’ya ve Malatyaspor'a gönül veren taraftarlar, İstanbul Pendik Beydağı Kebap Salonunda iftar yemeğinde bir araya geldi.

Pütürgeliler PÜRDEF’in Geleneksel Ramazan İftarında Buluştular

Pütürgeliler İstanbul'da PÜRDEF'in' Geleneksel Pütürgeliler İftarında' bir araya geldi.

PÜRDEF’ten Geleneksel Pütürgeliler Ramazan İftarı

Pütürgeliler İstanbul’da PÜRDEF’in" geleneksel Pütürgeliler İftarında" bir araya gelecek.

Süleyman Solmazgül’e Önemli Görev

Yıllarca Türk gençliği için mücadele veren Malatyalı Süleyman Solmazgül İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığında yeni görevine başladı.

AK Parti Küçükçekmece adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışmasına silahlı saldırı

İstanbul'da AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim programı sırasında silahlı saldırı düzenlendi.

MİDİDER Başkanı Mehmet Ayhan Hayatını Kaybetti

AHA - İstanbul / Malatya ili Darende İlçesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ayhan yakalandığı Amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak hayata veda etti

Prof. Dr. Naci Görür Uyardı“ Ülkenin Bir Numaralı Gündemi Deprem Olmalı”

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, deprem konusunda Malatya’dan uyarılarda bulundu, 'bu ülkenin bir numaralı gündemi deprem olmalı.'

Yeniden Refah, 1 büyükşehir ve 4 ilçede AK Parti'den Adaylarını Geri Çekmesini İstiyor

Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, AK Parti'den Malatya'da çok güçlüyüz mesela, orayı alma durumumuz söz konusu, oradan da çekebilir adayını AK Parti" dedi.

İstanbul’da Kuluncak Derneklerinden Kış Yarısı Etkinliği

İstanbul’da faaliyet gösteren Kuluncak ilçesi derneklerinden Kış Yarısı Programı gerçekleştirildi. Malatya Dernekler Federasyonu MADEF Genel Başkanı Yılmaz Durmuş’un da katıldığı...

Alkas kurucak köyü derneğinde Mevcut Başkan Murat Didin İle Devam Kararı

İstanbul’da önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Alkas Kurucak Köyü Derneği Kongresinde mevcut başkan Murat Didin güven tazeleyerek yeniden seçildi.

AK Parti'nin Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Malatyalı Aziz Yeniay

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Martta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin Küçükçekmece belediye başkan adayının Aziz Yeniay olduğunu açıkladı

Ilıcak Ailesine Taziye Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da vefat eden Malatya’nın yetiştirdiği Türkiye’nin saygın İş Adamlarından Erman Ilıcak’ın muhterem Babası, Sadullah Ilıcak ve Fatih Ilıcak’ın kıymetli amcaları

İstanbul’da Malatya Tanıtım Günleri Başladı

MADEF öncülüğünde gerçekleştirilen İstanbul Atatürk Havalimanında düzenlenen “Malatya Tanıtım Günleri”

AK Parti'nin Adaylarını Açıklayacağı Tarih

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Adaylarımızın bir bölümünü önümüzdeki pazar günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde, kalanları ise seçim beyannamemiz ile birlikte 15 Ocak tarihinde Ankara'da açıklayacağız"

Ilıcak Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından Darende’nin yetiştirdiği ünlü isimlerden Av. Bekir Ilıcak (Bekir Abi) 27.12.2023 Çarşamba günü İstanbul’da vefat etti.

4.Malatya Tanıtım ve Dayanışma Günleri Gün Sayıyor

11-14 Ocak 2024 tarihleri arasında Atatürk Havalimanı Etkinlik Alanında gerçekleştirilecek 4.Malatya Tanıtım ve Dayanışma Günleri etkinliği yapılacağı tarihi bekliyor.

MADEF’ten Malatya Tanıtım Günleri Öncesi İstişare Toplantıları

İstanbul’da Malatya Derneklerini bir çatı altında toplayan kısa adı MADEF olan Malatya Dernekler Federasyonu Malatya Tanıtım Günleri öncesi bir araya gelerek istişarelere devam ediyorlar.

PÜRDEF Başkanı Osman Dursun Bağcılar Belediye Meclis Üyeliğine Adaylığını Açıkladı

PÜDEF Genel Başkanı İşadamı Osman Dursun AK Parti’den İstanbul Bağcılar Belediye Meclis Üyesi Adaylığına müracaatını yaptı.

Yıldız” İyi Kadrolar Seçimlere Hazır”

İyi Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız” Seçim Hazırlıkları ve İstişare” toplantısına katıldı.

Bal Kabağı Tutkunlarına İmza Tarif

Soğuk kış aylarının kendini göstermeye hazırlandığı bugünlerde bal kabağı da sofralardaki yerini alıyor.

Mv. Doç. Dr. Babacan“ Dünya Demokrasi Forumu” toplantısına Katıldı

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre ile birlikte Türkiye delegasyonu olarak 'Dünya Demokrasi Forumu' toplantısına katıldı.

TGC Cumhuriyet’in 100. Yılını İki Sergiyle Kutladı

İSTANBUL-Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Cumhuriyet’in 100.Kuruluş yıl dönümü nedeniyle TGC Basın Müzesi’nde iki sergi düzenledi.

Özalp ve Yağlıcı Ailesinin Mutlu Günü; İstanbul’da Malatya Düğünü

Malatya’nın önemli Eşraflarından Figen – Erhan Yağlıcı Ailesinin değerli oğlu Koray ile Özlem – Ali Özalp Ailesinin Biricik kızları Kardelen Özalp ( Yağlıcı ) ile muhteşem bir düğün töreniyle evlilik müessesesine ilk adımı atarak evlendiler.

Aslen Darendeli Başkan Yasin Kartoğlu’nun Anne Acısı

AHA İSTANBUL - Kartoğlu Ailesi Anneleri Fadime Kartoğlu'nu dualarla Hakka uğurladı.

Başkan Evren” Cenab-ı Allah Bir Daha Böyle Bir Afeti Ülkemize Yaşatmasın”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çekin ve Elazığ Fırıncılar Odası Başkanı İlhan Yıldız’ı Konuk etti.

Dünya Turizm Profesyonelleri Bir Araya Geldi

İstanbul Kongre Merkezi'nde 2 gün süren İstanbul Turizm Fuarı, tüm dünyadan ve ülkemizden turizm sektörü firmalarını ve profesyonellerini bir araya getirdi.

Wako Avrupa Kick Boks Avrupa üçüncüsü Mehmet Deveci’den İl Müdürü Kayhan’a Ziyaret

İstanbul'da düzenlenen Wako Avrupa Kick Boks Avrupa Şampiyonasında Milli Takım formasıyla Avrupa üçüncüsü olan sporcumuz Mehmet Deveci ve antrenörü Yakup Yiğit İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’ı ziyaret ettiler.

Gündem Darende İlçesinin Geleceği

Malatya’nın efsanevi İl Sağlık Müdürlerinden, önceki Dönem Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser İstanbul’da DADEF Genel Başkanı işadamı Hulusi Eser ve Av. Pınar Aydemir ile bir araya gelerek Darende ilçesinin geleceğini istişare ettiler.

Yeniden Refah Partisi Lideri Dr. Fatih Erbakan Malatya’ya Geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı, İstanbul Milletvekili Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Pazartesi günü Malatya’ya geliyor.