Jandarma Haberleri

Jandarma Haberleri

Vali Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı’dan Şehit Kızına Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı İl Jandarma Komutanlığında Görev Yapan Şehit Kızı psikolog Özge Selçuk’a Ziyaret gerçekleştirdi.

Malatya’da Organize Suç Örgütü Çökertildi

Ocak ayından itibaren Malatya, Diyarbakır ve Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından organize suç örgütüne yönelik yapılan takip neticesinde;

Malatya’da Asayiş Olayları

Malatya’da İlin huzur ve güvenliği için Emniyet ve Jandarma birimleri birlikte suç ve suçlularla mücadeleye devam ediyor.

Malatya Dahil 71 İlde” Mercek-16” Operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Malatya’nın da olduğu 71 ilde ruhsatsız silah taşıyan kişilere ve silah kaçakçılarına yönelik 4 gündür devam eden 'Mercek-16' operasyonlarında ...

Emniyet ve Jandarma tarafından İl Genelindeki Asayiş Olayları

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ve Malatya İl Jandarma Komutanlığı ortaklaşa il geneli yaptıkları asayiş olaylarında suçlulara geçit vermedi.

Sahte Doktor Suçüstü Yakalandı

Malatya’nın Battalgazi İlçesi Hasan Varol Mahallesinde Sahte Doktor malzemeleriyle birlikte yakalandı.

78 İlde Mercek 9 Operasyonu; Binlerce Gözaltı

78 ilde gerçekleştirilen MERCEK – 9 operasyonlarında 2 bin 36 kişi gözaltına alınırken, binin üzerinde kaçak silaha da el konulduğunu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.

Başkan Yrd. Sarıgül’den Kolluk Kuvvetlerine Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sarıgül beraberinde Battalgazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Burak Türker ile birlikte Görevi başında olan Polis ve Jandarma personellerine ziyaret.

Malatya Şehidine Ağlıyor

Bolu İl Jandarma Komutanlığı Yeniçağa ilçe jandarma karakolunda görevli Malatyalı J.Uzm.Çvş Musap Hacı Ömer Elmas 14 günlük yaşam mücadelesini kaybederek Şehit oldu.

Vali Ersin Yazıcı Dilek Jandarma Karakol Komutanlığı Açılış Törenine Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, Yeşilyurt İlçesi Dilek Mahallesinde yapımı tamamlanarak hizmet vermeye başlayan Jandarma Karakol Komutanlığının açılış törenine katıldı.

Başkan Güder“ Turnuva Amacına Ulaştı”

Battalgazi Belediyesi’nin düzenlediği Erdal Doğaner Futbol Turnuvası’nda Şampiyon İl Jandarma oldu.

Vali Yazıcı’dan Turizm Merkezi Darende’ye Ziyaret

Malatya’da İlçe ziyaretlerine aralıksız devam eden Vali Ersin Yazıcı, Darende’yi ziyaret ederek Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ve Protokol ile birlikte Çarşı Esnafını gezdi.

Vali Yazıcı’dan Kuluncak İlçesine Ziyaret

Malatya’da İlçe gezilerine devam eden Malatya Valisi Ersin Yazıcı’ya Kuluncak ilçe ziyaretinde Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın eşlik etti.

Jandarma’dan” Kadına El Kalkamaz” Bilgilendirmesi

Malatya İl Jandarma Komutanlığı KADES uygulaması Bilgilendirmelerine devam ediyor. Yapılan açıklamada;

Yazıhan’da Jandarma'dan Tarihi Eser Operasyonu

Malatya İl J.K.lığı unsurlarınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Şanlıurfa İlinden Malatya İline Tarihi eser niteliği taşıyan bir kitap getirileceği ve satışının yapılacağı duyumu alınmıştır.

Yeşilyurt-Akçadağ-Doğanşehir-Yazıhan-Kale’de Uyuşturucu Operasyonu

Malatya İl J.K.lığınca uyuşturucu ve Kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Akçadağ-Doğanşehir-Kale -Yazıhan ve Yeşilyurt İlçelerinde

Aranan Firariye Yazıhan İlçesinde Jandarma’dan Operasyon

Aranan ve toplam (18) yıl (5) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs Jandarma Timlerinin başarılı operasyonuyla Yazıhan ilçesinde yakalandı.

Jandarma’dan Battalgazi İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu

Battalgazi İlçesinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden (2) şahsın ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde (60) gram metamfetamin maddesi, (507) adet uyarıcı hap, ..

Jandarma Minik Gönüllere Dokunuyor

Malatya İl J.K.lığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri 6 Şubat depremlerini yaşayan Malatya’da konteynırlarda kalan depremzede çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler dağıtarak çocuklarla eğlenceli oyunlar oynayıp vakit geçirmelerini sağlıyorlar.

Doğanşehir İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu

Malatya’nın Doğanşehir İlçesinde yasadışı kenevir ekenlere ve uyuşturucu madde kullananlara karşı Malatya İl Jandarma Komutanlığının şok baskınları sonucu yapılan aramalarda (781,52) gr kubar esrar(22) kök kenevir bitkisi ele geçirildiği öğrenildi.

Jandarma Asayiş Olayları

Malatya İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 01 Temmuz -31 Temmuz 2023 tarihlerinde (47) Kaçakçılık olayına müdahale edilmiş olup,

FETÖ Terör Örgütüne Üye Olmak Suçundan Yakalama

Malatya İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; FETÖ terör örgütü üyeliğinden hakkında

Jandarma Personellerinden KADES Bilgilendirme

Malatya İl J.K.lığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğince Doğanşehir ilçesindeki Topraktepe Konteyner Kentte yaşayan vatandaşlar ziyaret edilerek

Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretine 1 Tutuklama

Yazıhan İlçesinde Malatya İl J.K.lığınca, uyuşturucu ile mücadele kapsamında başarılı operasyonlara devam ediyor. Jandarma Ekipleri Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yapan bir şahsı suçüstü yakaladı.

Silahlı Yağmacı Şahıs JASAT’tan Kaçamadı

Malatya İl J.K.lığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT (Jandarmanın Dedektifleri) timleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

Oto Hırsızları Jandarma’dan Kaçamadı

Malatya İl J.K.lığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT (Jandarmanın Dedektifleri)ve Yeşilyurt İlçe J.K.lığı tarafından faili meçhul oto hırsızlık olayının çözülmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda;

Jandarma Kadın Astsubayları Deprem Bölgesinde

Malatya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kadın Personeller ve Diğer illerden gönüllü olarak gelen Kadın Astsubaylar tarafından çadırda ve konteynerde kalan çocuk ve yaşlılara moral ve motivasyon desteği verdi.

Depremzede Çocuklara Jandarma’dan Nazari ve Uygulamalı Trafik Eğitimi

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca çadır kent ve konteynır kentlerde depremzede çocuklara yönelik eğitim ve moral destek amaçlı etkinlikler gerçekleştirdi.

Silah Tacirlerine Şok Baskın

Darende İlçesinde Silah Tacirlerine Jandarma Baskını. Çok sayıda Silah ele geçirildi.

Malatya Vali ve Belediye Başkanından Yeni Yıl Ziyaretleri

Malatya Valisi Hulusi Şahin’e ziyaretlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar ve Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu eşlik etti.