Motaş Haberleri

Motaş Haberleri

Malatya-Baskil Arası Feribot Sefer Saatlerinde Değişiklik

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ocak ayındaki Feribot Sefer saatlerinde değişiklik yapıldı.

Erkoç Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Olduğu Açıkladı

Malatya’mızın sevilen ve başarılı çalışmaları ile takdir toplayan eski Motaş genel Müdürü Cemal Erkoç Ak Parti’den Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı ve Dosyasını Ak Parti Battalgazi İlçe Teşkilat Başkanı Hacı Ali Tankız’a Teslim etti.

Büyükşehir'den Kamuoyuna

6 Şubat tarihli yaşanan asrın felaketinden en çok etkilenen illerden biri de Malatya olmuştur.

Cumhuriyetin 100. Yılında Malatya’da Otobüsler Ücretsiz

Ücretsiz Taşıma Hakkında Açıklamalarda Bulunan Başkan Gürkan, “Ücretsiz Taşınması Gereken Bütün Vatandaşlarımızın Ulaşımı Noktasında Problem Yaşanmamıştır”

MOTAŞ’tan Eğitime 1 Hafta Ücretsiz Ulaşım Katkısı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatıyla Eğitime büyük katkı. Malatya’da Öğrenci ve Öğretmenlere Toplu Taşıma araçları 1 Hafta Boyunca ücretsiz.

MOTAŞ Kartlarda İndirim

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ’tan Fiyat Güncellemesi

Yavuz Selim Mahallesi Sakinlerinden Otobüs Saatlerinde Değişiklik İsteği

Malatya’nın en fazla kalabalık nüfusuna sahip Yavuz Selim Mahallesi, Beydağı, Karagöz sakinleri MOTAŞ’ın otobüs seferlerinde sıkıntı yaşadıklarını belirterek akşam Saat 8 İla 11 arasında yarım saatte bir otobüs seferi talep ediyorlar.

MOTAŞ’tan Duraklara Bakım Onarım

Motaş Deprem Sonrası Otobüs Duraklarında Bakım-Onarım Ve Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor

Öğrencilere Ulaşım Ücretsiz

17-18 Haziran tarihlerinde YSK’ye girecek adaylar, Malatya Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından (MOTAŞ),sınav giriş belgesini göstererek ücretsiz yararlanacaklar.

MOTAŞ’tan Ulaşımla İlgili Önemli Açıklama

6 Şubat Depreminin olduğu günden beri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatıyla birkaç aydır ücretsiz ulaşımla hemşerilerine hizmet veren MOTAŞ 12 Haziran itibarıyla ücretli seyahat olacağının duyurusunu yaptı.

Hizmet İş Sendikası ile MOTAŞ Şirketi Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Başkan Gürkan, “İşçimiz Güçlü Olursa Belediyemiz Güçlü Olur, Bu Bilinç İçerisinde Çalışmalarımızı Yürütüyoruz”

MOTAŞ’tan Duyuru 17 Nisan'dan İtibaren Hizmet Verecek Hatlar

Malatya Büyükşehir Belediyesi Motaş A. Ş. Malatya’da 17 Nisan’dan itibaren ücretsiz hizmet verecek hatları açıkladı.

MOTAŞ’tan Araçlarda Dezenfekte Çalışması

Malatya Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Hizmetleri MOTAŞ tarafından toplu taşıma araçlarında dezenfekte çalışmaları başladı.

MOTAŞ’tan Ulaşıma Ramazan Ayarı

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden MOTAŞ Ulaşım Hizmetleri Malatyalıların iftar saatlerinde sıkıntı yaşamaması için sefer sayılarını artırdı.

MOTAŞ'dan Önemli Duyuru

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ Genel Müdürlüğünden Yaptığı açıklamadı Tranbüs Seferleri Geçici Olarak Durduruldu.

27 Mart’ta Trambüs Seferleri Ücretsiz Başlıyor

6 Şubat’ta meydana gelen Depremden sonra büyük yıkım yaşayan Malatya’da yaralar sarılmaya devam edilirken Malatya Büyükşehir Belediyesi e Kuruluşları da hayatın normale dönebilmesi için tüm imkanları seferber etmeye devam ediyor.

Esenlikten Motaş Ekiplerine Tatlı İkramı

Trambüsün Kataner (seyir teli) ve direklerde oluşan hasar Çalışması Yapan Motaş Ekibine Esenlik Şirketi yalnız bırakmayarak tatlı ikramında bulundu.

MOTAŞ’ın Otobüslerinde Klimalar Takdir Topluyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ A. Ş. ye ait şehir içi ulaşımda kullanılan otobüsler yazın sıcak günlerinde klimalarla vatandaşlara meltem esintisiyle serinlik veriyor.

Belediye Otobüsleri Bayramda Ücretsiz

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ) veren araçlar Ramazan Bayramı süresince vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek.

MOTAŞ’tan Yenilik

Toplu Taşıma Araçlarına Binişlerde Ödeme Kanalları Artırıldı...

Toplu Taşıma Araçlarına Zam

Şehir İçi Toplu Taşıma Araçlarında Fiyat Güncellemesi Yapıldı

Belediye Otobüsleri Kurban Bayramının 1’inci ve 2’inci Günü Ücretsiz

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ) veren otobüs ve trambüsler Kurban Bayramının 1. ve 2. günü vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Sınava Girecek Öğrenciler İçin Ulaşımda Gerekli Tedbirler Alındı

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ Genel Müdürlüğü tarafından bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek olan öğrencilerin sınava girecekleri okullara sorunsuz bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla yoğunluğun yaşandığı hatlarda sefer sayılarını artırıyor.

Büyükşehir Belediyesi Tarafından LGS Öncesi Yoğun Tedbirler

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 Haziran 2021 Pazar günü birinci oturumu saat: 09.30’da, ikinci oturumu saat: 11.30’da gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde bazı tedbirler aldı.

Çilesiz Otobüs Durağı Yenilenerek Hizmete Sunuldu

Malatya’da şehir içi ulaşım ağının yoğun olarak kullanıldığı alanlardan biri olan ve toplu taşıma araçlarının seferlerinin düzenlendiği Çilesiz Otobüs Durağında yapılan yenileme çalışmaları tamamlanarak durak, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Merkez Otobüs Durakları Yenileniyor

Malatya Merkez Valilik Binası yanında hizmet veren otobüs duraklarında yenileme çalışmaları sürüyor.