Silah Haberleri

Silah Haberleri

Malatya Dahil 71 İlde” Mercek-16” Operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Malatya’nın da olduğu 71 ilde ruhsatsız silah taşıyan kişilere ve silah kaçakçılarına yönelik 4 gündür devam eden 'Mercek-16' operasyonlarında ...

Cezaevi Firarisi Asayiş Şube Ekiplerince Yakalandı

Hakkında toplam 46 Yıl 10 Ay 22 Gün kesinleşmiş Hapis Cezası bulunan, Silahla Yağma suçu ile cezaevi firarisi olarak aranan T.B. isimli şahıs Asayiş Şube ekiplerince yakalandı.

AK Parti Küçükçekmece adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışmasına silahlı saldırı

İstanbul'da AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim programı sırasında silahlı saldırı düzenlendi.

78 İlde Mercek 9 Operasyonu; Binlerce Gözaltı

78 ilde gerçekleştirilen MERCEK – 9 operasyonlarında 2 bin 36 kişi gözaltına alınırken, binin üzerinde kaçak silaha da el konulduğunu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.

Silah Tacirlerine Operasyon

KOM Şube Müdürlüğü ekipleri olarak KAFES-18 operasyonu kapsamında ilimizde silah ticareti yapan ve suç örgütlerine silah temin eden şahıslara yönelik ...

Aralarında Malatya’nın da olduğu 73 ilde yüzlerce kişi gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya” Halkımızın Huzurunu Kaçıran Organize Suç Örgütlerinin Ve Onlara Silah Temin Edenlerin Peşindeyiz. Onları Adalete Teslim Etmeye Kararlıyız”

Silah Tüccarlarına Af Yok

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri olarak yapılan çalışmalarda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi.

Malatya'da Coşkulu Kutlama" Türkiye Cumhuriyeti 100 yaşında"

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının armağanı Cumhuriyet’in 100’üncü yılı, ülkenin dört bir yanında coşkuyla kutlanıyor.

Malatya'da Yasadışı Silah Satıcılarına Polisten Operasyon

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Halkın huzur ve güveni için Malatya genelinde ani uygulamalar ve şok baskınlarla suçlulara fırsat vermiyor.

Bakan Yerlikaya” Onları Adalete Teslim Etmeye Kararlıyız”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya” Halkımızın Huzurunu Kaçıran Organize Suç Örgütlerinin ve Onlara Silah Temin Edenlerin Peşindeyiz. Onları Adalete Teslim Etmeye Kararlıyız.”

Adeta Cephanelik Yakalandı

Malatya’da yasadışı yollardan ruhsatsız olarak Malatya’ya silah sevkiyatı yapan şahıslara yönelik KOM ve İstihbarat Şube ekiplerinin koordineli çalışmaları sonucu 20 adet GLOCK marka silah ele geçirildi.

Ruhsatsız Tabanca Yakalandı

Malatya Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri yaptıkları denetimlerde 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirirken Bandrolsüz Makaron ve sigara sarma kağıdı ele geçirildi.

1 Haftada 26 Silah Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın gelmesiyle birlikte Asayiş olaylarında etkin mücadele sahada kendini göstermeye başladı.

Malatya’da 30 Ağustos Coşkusu

Malatya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü 101'inci Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı.

Salça Kovasından Silahlar Çıktı

Malatya’da Polisin bir istihbari çalışması sonucu 4 adet ruhsatsız tabanca salça kovasında yakalandı.

Emniyetin huzur uygulamaları Ses Getiriyor

Malatya’da Polisin şok ve ani uygulamaları suçluları tedirgin ederken vatandaşları ise memnun ediyor.

Asayiş Uygulamalarında Çok Sayıda Silah Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Vatandaşların Asayiş ve huzuru için yapılan uygulamalarda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve tüfek yakalandı.

Silahlı Yağmacı Şahıs JASAT’tan Kaçamadı

Malatya İl J.K.lığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT (Jandarmanın Dedektifleri) timleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

Silah Kaçakçısına Operasyon

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü suçlularla mücadele kapsamında başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Silah Ele Geçirildi

Malatya Emniyeti İlin huzur ve güvenliği ile genel asayişinin sağlanması yönünde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bakan Akar’dan “Asker Kışladan Geç Çıkarıldı” Söylemlerine Tepki

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar başkanlığında TSK Komuta Kademesi, Bakan Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu ve deprem bölgesindeki birliklerin komutanlarının katılımı ile video telekonferans toplantısı gerçekleştirildi.

Zabıta Personellerine Silahlı Saldırı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli personeller izinsiz satış yapan seyyar Satıcılara karşı denetleme yaparken izinsiz satış yapmakta olan bir kişi tarafından Pompalı Tüfekle ateş açılması sonucu 4 Zabıta personeli yaralandı.

KOM Şubeden Silah Kaçakçılarına Operasyon

Malatya İl Emniyet Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları operasyonda 3 adet tabanca ve 3 adet pompalı tüfek ele geçirdi.

Silah Tacirlerine Şok Baskın

Darende İlçesinde Silah Tacirlerine Jandarma Baskını. Çok sayıda Silah ele geçirildi.

Silahlar Yakalandı

KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yılbaşı tedbirleri kapsamında yapılan çalışmalarda bir şahsın ikamet adresinde silah satışı yaptığı bilgisi elde edilmiş, şahsın Yeşilyurt ilçesinde...

Silah Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Malatya’nın huzur ve güveni için 7 / 24 sahada suçlulara geçit vermiyor.

FETÖ Üyesi Aranan Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca, FETÖ Silahlı Terör Örgütü mensuplarının yakalanmasına yönelik yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde

Ruhsatsız Silah Yakalandı

Malatya Emniyet Müdürlüğü suçlulara şok baskınlarla göz açtırmıyor. Vatandaşlar tarafından takdir gören Polisin çalışmalarında suçlular kısa sürede yakalanarak adalete teslim ediliyor.

Jandarma’dan PKK/PYD/YPG Terör Örgütü Üyesi Şahıslara Operasyon

Malatya’nın Battalgazi İlçesinde PKK/PYD/YPG Silahlı Terör Örgütü faaliyetlerinin deşifre edilerek örgüt mensuplarının yakalanmalarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında…

Ermenistan Silahlı Birliklerinden Şuşa’ya Ateş

Ermenistan silahlı birlikleri Azerbaycan ordusu mevzilerine ateş açtı.