Hekimhan Söğüt Mahalle Muhtarı İsmail Yaşar'ın Girişimleri Sonuç Verdi

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Malatya’nın Hekimhan ilçesinin önemli mahallelerinden Söğüt Mahallesinin başarılı Muhtarı İsmail Yaşar Söğüt Sosyal Tesislerin Baştan Aşağı Yeniletiyor.

         Malatya ve Bölgede başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren ve Söğüt Mahallesini daha yaşanabilir bir Mahalleye dönüştürülmesini sağlayarak Avrupa standartlarında hizmetlerle ihya eden Hekimhan Söğüt Mahallesi Muhtarı İsmail Yaşar 4 Projenin birisi olan Söğüt Sosyal Tesislerini yenileme çalışmalarında sona gelindiğini duyurdu.

         Muhtar İsmail Yaşar yaptığı açıklamasında” Söğüt sosyal tesisimizi baştan sona yeniliyoruz.  Girişimlerimiz sonucu dört projemizden biri olan hayata destek İnsani Yardım Vakfı destekleriyle bugün çalışmalarımıza başlayarak hayata geçirttik.

           Mutfak (dolabı, beş yüz tabak yıkamalı sanayi tipi bulaşık, Osmanlı çay ocağı seti ihtiyacı konusunda Hayata destek insani yardım başkanıyla yapmış olduğum görüşmelerimiz sonucu olumlu dönüş oldu. Yaptığımız girişimimizi karşılıksız bırakmadıkları için şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim.

         Kalan üç projemizin hayata geçirilmesi için sırasıyla çalışmalarına devam edeceğiz. Herşey Hekimhan İlçemiz ve Söğüt Mahallemiz için.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN