Yazıhan Belediye Başkanı Göçer'den Kilis Belediyesine Ziyaret

Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Kilis'te Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen'i ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Kilis’te Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen’i ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

         Başkan Abdulvahap Göçer ziyaret esnasında Malatya’nın dünyaca ünlü kayısısını Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen’e takdim etti.

          Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer” Kilis Belediye Başkanı Sayın Hakan Bilecen’e günün anısına Malatya’mızın ünlü kayısısını hediye ederek iki şehir arasındaki dostane bağları güçlendirdik.

             Bu ziyaret, yerel yönetimler arasındaki işbirliğini ve deneyim paylaşımını artırmak adına önemli bir adım oldu. Bilgi paylaşımı belediye Başkanları arasında çok faydalı ve verimli oluyor. Yazıhan ilçemizin geleceğe hazırlanma noktasında bütün imkânları hizmete dönüştürme gayreti içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

           Yazıhan ilçemiz Doğu Anadolu Bölgesinin sebze, meyve ve tahıl ambarı konumunda Malatya kayısısının lezzeti ve değerinin yanında alternatif ürünlerimizle de Yazıhan’ın bereketli toprakları önemli bir değer kazanıyor.  

           Bu tür geziler ve temaslar çok fayda sağlıyor. Belediye Başkanlarımızla istişare yanında Tarım konusunda çalışmaları da ele alıyoruz. Kilis Belediye Başkanı Sayın Hakan Bilecen’e misafirperverliği için teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN