Kardeş Olsalar Bu Kadar Olurdu, Tebrikler Enver Kiraz

Cumhuriyet Halk Partisinde 2 mücadele adamı Veli Ağbaba ve Enver Kiraz ayrılmaz ikili olarak kader birliği yaparak abi kardeş olanları kıskandıracak şekilde birbirlerine destek vermeye devam ediyorlar.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

           Cumhuriyet Halk Partisinde 2 mücadele adamı Veli Ağbaba ve Enver Kiraz ayrılmaz ikili olarak kader birliği yaparak abi kardeş olanları kıskandıracak şekilde birbirlerine destek vermeye devam ediyorlar.

         Yaklaşık 12 Yıl gibi Cumhuriyet Halk Partisinde İl Başkanlığı yapan ve başarılı çalışmalarını birlik ve beraberlikle perçinleştirerek Malatya’ya önemli hizmetlerde bulunan Enver Kiraz Cumhuriyet Halk Partisinde kendisine örnek aldığı ve  her zaman ağabeyim dediği Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba’ya dün olduğu gibi bu günde bir elmanın yarısı gibi desteklerini vermeye devam etmesi herkesin takdirine mazhar oluyor.

BİR KARDEŞTEN DAHA ÖTESİ

          Bir kardeşten daha yakın olan Veli Ağbaba ve Enver Kiraz seçim çalışmalarında da yine ayrılmaz ikili olarak Ağabeyim dediği veli Ağbaba’nın yanında desteklemeye, artı değer katmaya devam ediyor.

         Siyasetçi bir ailenin oğlu olan Enver Kiraz’ın her koşulda Partisine ve Veli Ağbaba’ya sadakatla bağlı olarak çalışması ise takdirlerin ötesinde olarak algılanmaya devam ediyor. Siyasette kader birliği yapan Veli Ağbaba ve Enver Kiraz’ın dostlukları Malatya’da örnek gösterilmeye takdir kazanmaya devam ediyor.

        Özellikle 6 Şubat Depremlerinde bir an olsun Malatya’dan ayrılmayarak hemşerilerinin yardımına koşan ve Malatya’nın sesini her yere duyurmaya çalışan Malatya Sevdalısı Çalışkan Başarılı Veli Ağbaba ya Malatyalılar minnettar olurken Enver Kiraz’ın birleştirici gücü ile Abim dediği Veli Ağbaba’ya yıllardır kardeşliğini yapması ise dikkatlerden kaçmıyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 4

  • Savaş | 24 Mart 2024 00:35

    Veli Bey ve Enver Bey Malatya CHP'nin önemli iki mimarıdır. İkisini bir arada görmek seçime dair umutlarımızı yeşertiyor.

  • Furkan | 24 Mart 2024 00:19

    Veli Ağbaba nın nasıl Malatya sevdalısı olduğunu Malatya depreminden bugüne kadar daha iyi anladık.Malatya yı çalışkanlığı ile ayağa kaldıracak isim bence, Enver Kiraz da il başkanlığı döneminde çok samimi ve iyi niyetli biri olarak tanıdık ,bu seçim oylarimiz AĞBABA ya

  • ÜMÜT | 24 Mart 2024 00:10

    Enver Kaliteli bir isim Veli Beyde öyle Malatya'ya faydaları olan kişiler. Büyükşehir de Veli Ağbaba ya desteğimiz tam. Enver Kardeşimizi de seviyor takdir ediyoruz. Vekil olsaydı Malatya kazanacaktı.

  • Ferhat | 24 Mart 2024 00:08

    Mükemmel bir yazı olmuş İkisi de Malatya aşığı hizmet adamları ve kardeş olarak bildiğimiz isimler. Tebrikler...

BUNLARA DA BAKIN