Öztürk' Pütürge Belediyesi Halkın Belediyesi Olacak'

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk' Söz veriyorum Pütürge'nin tüm sorunlarını çözüme kavuşturacağım' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk” Söz veriyorum Pütürge’nin tüm sorunlarını çözüme kavuşturacağım” dedi.

        Pütürge’nin önemli siyasetçilerinden YRP Pütürge Belediye Başkan adayı Aydın Öztürk Pütürgelilerin yoğun ilgisiyle Belediye Başkanlığı yolunda ilerlemeye devam ediyor. Hizmet adamı Pütürge’nin öz evladı Siyasetçi İşadamı Aydın Öztürk” Ben değil biz anlayışıyla Belediye’nin tüm kapılarını ve imkanlarını hemşerilerime açacağım. 

             Adil ve tarafsız yönetim anlayışıyla başta Yol ve su problemini ortadan kaldıracağım. Pütürge Belediyesi Halkın Belediyesi olacak” dedi. 

AYDIN ÖZTÜRK” TARLADA İZİ OLMAYANIN  HARMANDA YÜZÜ OLMAZ!

       Biz bu topraklarda büyüdük ekinler ektik, çiftler sürdük fidanlar yetiştirdik biz bu Toprakların her karışına hakimiz her karışını iyi biliyoruz, dışarıdan gelmedik biz bu topraklarda doğduk bu topraklarda büyüdük. 

         İthal başkan değilim ben dışarıdan gelmedim Pütürge’yi hiç terk etmedim ben zaten buradaydım. Pütürgeli Hemşerilerimizle birlikte ilçemizi geliştirmek istiyorum. Beraber bu ilçeyi yönetmek istiyorum. Beraber değerlerimize sahip çıkmak istiyorum. ilçemizin çok sorunları var hepsinin üstesinden beraber geleceğiz. 

         Siz kıymetli Pütürgeli hemşerilerimle birlikte Pütürge’mizi el ele hep birlikte ileriye taşıyacağız.
Yerine göre tespit tespite göre projeleri hayata geçirteceğiz. Bizimle birlikte Pütürge ilçemiz ve hemşerilerimiz kazanacak.”

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZTÜRK’TEN PÜTÜRGE ZİRAAT ODASINA ZİYARET

       Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan adayı Aydın Öztürk” Pütürge ilçe başkanımız, encümenlerimiz ve ilçemizin sevilen değerli İş insanlarından Kayınbiraderim Av. Mehmet Reşat Güzel ile birlikte Pütürge Ziraat odası yönetim kurulu başkanı Kürşat Ayaydın’ı ziyaret edip Pütürge’mizin  en önemli gelir kaynaklarından biri olan Tarım ile   ilgili istişarelerde bulunduk.

          Pütürge’mizin geleceğiyle ilgili hasbihal ettik. İlçemize has kaliteli yetişen ürünlerimiz var. Başta üzüm, Kayısı, Nar, İncir olmak üzere Bunları değerlendirme noktasında üreticilerimize Pütürge Belediyesinin imkanları ölçüsünde ziraat odasıyla birlikte istşare ederek destek anlamında çalışmalarımız olacak.” 

ÖZTÜRK” İLÇEDE HASTANE SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ” 

           Köylerimizi gezmeye devam ediyoruz Kıymetli hemşerilerimizle hasbihal edip dertlerine sıkıntılarına ortak oluyoruz. Hemşerilerimin bizlere gösterdikleri nezaket, misafirperverlikleri ve bizleri destekleyecekleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.

           Kıymetli hemşerilerimizin çok sıkıntı yaşadığı bir sorun ise Hastane sorunu ve kadın doğum polikliniği olmaması büyük sorun teşkil ediyor.  En başta ele alacağımız konu Hastane konusu olacaktır. Öncelikle hastanemizi hazır hale getirilip tüm donanımlar sağlanacaktır. Eksiksiz ve doktor konusunda da devamlı doktorlarımız hizmet verecek hale gelecektir. Bizimle beraber tüm sorunlar bitecek herkesin sorunları çözüme kavuşacak.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN