Klasik Kesim Koreografiyle Türk Milli Takımı Avrupa Şampiyonu Oldu

Dünya Şampiyonu Ünlü Kuaför Şener Eroğlu'nun da katıldığı Mevsimlerin dönüşümü adlı klasik kesim Koreografiyle Türk Milli Takımı Avrupa şampiyonu oldu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Dünya Şampiyonu Ünlü Kuaför Şener Eroğlu’nun da katıldığı Mevsimlerin dönüşümü adlı klasik kesim Koreografiyle Türk Milli Takımı Avrupa şampiyonu oldu.

        Dünya Şampiyonu Şener Eroğlu” EUROCUPTURKEY olarak Türkiye kuaförler ve berberler federasyonu ile beraber Türkiye Antalya organizasyonlarında düzenlediğimiz eleme yarışmalarında dereceye  giren meslektaşlarımız ile birlikte 

          22 ülkenin katılım sağladığı 18-19 Şubat Arnavutluk Tiran da  Hilton otelde  global fashıon progress uluslararası yarışma Federasyonu düzenlenen Avrupa şampiyonasına Türkiye milli takımı olarak katılım sağladık "

          22 ülke arasında Mevsimlerin dönüşümü adlı klasik kesim Koreografiyle Milli Takımımız 1. Lik almıştır. (Avrupa şampiyonu )

1.TÜRKİYE 
2. İTALYA 
3 .MONTENEGRO 

 

           Eurocup Türkiye Başkanı GÖKHAN HAMARAT Öncülüğünde Takım kaptanlığını ERKAN ENGİN’in yaptığı Milli Takım Ekibimiz Şener Eroğlu -Selçuk Karamaça-Mehmet Doğan-İrem Gülüm-Onur Özden-Mehmet Kemal Kanat-Erdal Çelik-Remzi Gözmek-Serdar Koyun-Emrah Bilen-Harun Mencü Tekin-Emir Özlü 

Bireysel yarışmada da Derece Alan EKİBİMİZ 

Fre style 1.Mehmet Doğan (Şanlıurfa)

Razor fade 1.Remzi Gözmek (Diyarbakır)

Old schol 1.Mehmet Kemal Kanat (Hatay)

Makas kesimi 1. Harun Mencütekin (İstanbul)

Makeup 2.İrem Gülüm (Hatay)

Razor Fade 2.Onur Özden (Aydın)

Free Style 3.Emir Özlü (Bursa)

Old scholl Fantastik 2.Erdal Çelik (Kocaeli)

Old scholl Klasik 2.Serdar Koyun (Bursa)
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN