Maskar' Akçadağlılar Yapılanları Asla Unutmaz'

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar' Akçadağ ve Akçadağlı sözünü söyler, Yapılanları da unutmaz' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Mustafa İZCİ

       Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar” Akçadağ ve Akçadağlı sözünü söyler, Yapılanları da unutmaz” dedi.

        Malatya’nın önemli aktif sivil toplum kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi 6 Şubat depremlerinden dolayı yılmadan, durmadan Akçadağ ilçesine ve hemşerilerine faydalı olmaya sorunlarını çözmeye devam ediyor.

         Dünyayı kasıp kavuran Pandemi döneminde harikalar yaratan, Akçadağ ilçesinde hemşerilerine yaptıkları destek yardımları ve bir an olsun ilçeden ayrılmayan AKÇADAĞDER Genel merkezi 6 Şubat Depremlerinde de yine kendine yakışan sorumluluk gereği hemşerilerine hizmetleriyle göz dolduruyor.

         Akçadağ’ın tüm sorunlarını kamuoyunda gündeme getirmesiyle, yaptığı önemli açıklamalarla Akçadağlıların hakkını her platformda savunan ve seslerini duyuran AKÇADAĞDER yeni yerinde yine hemşerilerine kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

AKÇADAĞDER YENİ YERİNDE HİZMETE DEVAM EDİYOR

        Akçadağder Genel Merkezi Cevatpaşa mahallesi haneci sokak, yeni doğalgaz binası yanında hizmet vermeye devam ediyor. 

          Akçadağder Genel Başkanı Murat Maskar, beraberinde Genel Sekreter Tuğba Farımaz ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Akçadağ ilçedi ve Akçadağlılara hizmet vermeye devam ediyorlar. 

MASKAR” AKÇADAĞLILAR YAPILANLARI ASLA UNUTMAZ” 

       Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar” Genel Merkez olarak yeni yerimizde yine hizmet vermeye devam ediyoruz. Yine Sahadayız, Yine Hemşerilerimizle beraberiz. Biz birlikte büyük bir aileyiz.

         Akçadağ ilçemize yapılacak her güzel çalışmanın yanında olmaya devam edeceğiz. Çıkar peşinde koşmak isteyen, Rant kapısı görmek isteyen, Arka bahçesi görmek isteyen, Akçadağ’ın üzerinden yanlış yapmak isteyenlere dün dur dediğimiz gibi bu günde ve yarında daha fazla karşılığımız olacaktır.

        Akçadağ sahipsiz değildir. Birilerinin oyun alanı hiç değildir. Akçadağ Malatya’nın merkez 3. İlçesi ve gelecekte parlayan yıldızı olacaktır. Bizim mücadelemiz hizmet mücadelesidir. Hemşerilerimizin hakkını savunma İlçemize artı değer katma meselesidir.

        Meşhur Bir atasözü vardır” Kurt Kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz” diye. Akçadağlı hemşerilerimiz yapılanları asla unutmaz. Hafızasına kazır yeri ve zamanı geldiğinde bunu en iyi şekilde ifade eder. Birilerinin yaptım oldu mantığı Akçadağ’da kabul görmez.

         Bunlara çanak tutanlara da hemşerilerimiz yeri geldiğinde sözünü net söyler. Her şey Akçadağ ilçemizin geleceği için. Bu da birlik ve beraberlikten geçer. Bunu sağladığımız için dee mutluyuz gururluyuz. Hemşerilerimiz bizlerin baş tacıdır.”  
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN