Öztürk' Pütürge'miz ve Refahlı Yarınlar İçin El Ele Hep Birlikte'

Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk'ün seçim ofisi Pütürgeli vatandaşlar tarafından dolup taşmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

    

       Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’ün seçim ofisi Pütürgeli vatandaşlar tarafından dolup taşmaya devam ediyor.

       İlçenin geleceğinin, vatandaşların sorunlarının çözümünün tek adresi olarak görüldüğü isim olan Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan adayı Aydın Öztürk’e hemşerilerinden tam destek, ful destek devam ediyor. 

       Her kesimden desteklerin yoğunlaştığı Halkın ortak adayı Aydın Öztürk’ün Birlik ve beraberlik mesajları yanında Pütürge’miz ve Refahlı Yarınlar İçin El Ele Hep Birlikte” diyerek hemşerilerine” Biz birlikte güçlüyüz, Pütürge’yi birlikte yöneteceğiz” sözleri ilçe halkı tarafından büyük destek görürken vatandaşlar ise” Aydın Başkanımızı tanıyoruz, güveniyoruz, destekliyoruz “ diyorlar. 

        Yeniden Refah Partisi Pütürege Belediye Başkan adayı Aydın Öztürk” Seçim ofisimizie ziyarette bulunan Mahalle Muhtarlarımız, Kıymetli kardeşim Timur ince ve değerli misafirlerimizle sohbetler edip ilçemizle ilgili  istişarelerde bulunduk.

           Bizlere destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ederim. Pütürge’miz için Refahlı yarınlar için el ele hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu makamlar Halkın makamlarıdır. Bizler emanetçiyiz. Bu emaneti veren Hemşerilerimize ve ilçemize çalışmak hizmet etmek ise bizlere onur verir” diye belirtti. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN