Öztürk' Pütürgelilerin Sorununa Sıkıntısına Biz Çözüm Olacağız'

Pütürgelilerin Belediye Başkanlığında tercihi Pütürge'nin yetiştirdiği önemli siyasetçi, işadamı Pütürge sevdalısı Aydın Öztürk'e verdiği desteklerden ve yoğun ilgiden gözükmeye devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan adayı Aydın Öztürk” Bugün nasıl geziyorsak sahalarda seçimden sonra da devamlı halkımızla iç içe sahalarda olacağız herkesin sorununa sıkıntısına biz çözüm olacağız, dertlerine deva olacağız.” 

        Pütürgelilerin Belediye Başkanlığında tercihi Pütürge’nin yetiştirdiği önemli siyasetçi, işadamı Pütürge sevdalısı Aydın Öztürk’e verdiği desteklerden ve yoğun ilgiden gözükmeye devam ediyor. 

ÖZTÜRK” SORUNLARI VE SIKINTILARI ÇÖZMEYE GELİYORUZ” 

       Pütürge’nin çözülmeyecek sorununun olmadığının altını çizen Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk” İlçemizin, Hemşerilerimizin sorun ve sıkıntılarını çözüme kavuşturmaya geliyoruz. 

       Pütürge merkez Mahallelerimizi gezmeye ev ev, kapı kapı dolaşıp kıymetli hemşerilerimizin halını hatırını sorup dertlerini dinliyoruz. Pütürgeli hemşerilerimiz çok sitemliler verilen sözlerin tutulmadığından ve seçimden seçime hatırlandıklarından sitemliler.

        Biz değerli hemşerilerimize söz veriyoruz kimin ne sorunu varsa direk randevusuz şartsız şurtsuz gelip sorununu beyan edecek ve Allah’ın izniyle bizde çözüme kavuşturacağız. biz bugün nasıl geziyorsak sahalarda seçimden sonra da devamlı halkımızla iç içe sahalarda olacağız herkesin sorununa sıkıntısına biz çözüm olacağız, dertlerine çare olacağız.

       Çözülemeyecek sorun yoktur. Sorun var ise Çözümü de mutlaka vardır. Pütürgeli hemşerilerimiz rahat olsunlar. Kıymetli hemşerilerimizin güler yüzlülüğünden, kardeşlerini unutmadıkları gibi gösterdikleri samimiyet ve bizleri destekledikleri için kendilerine çok teşekkür ederiz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN