Tabip Odası Başkanı Demirel'e Başkan Evren'den Ahilik Kalemi

Hafta sonu gerçekleştirilen Malatya Tabip Odası Olağan Kongresinde güven tazeleyen Uzman Dr. M. Sezai Demirel'e Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren Ahilik Kalemi hediye etti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Hafta sonu gerçekleştirilen Malatya Tabip Odası Olağan Kongresinde güven tazeleyen Uzm. Dr. M. Sezai Demirel’e Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren Ahilik Kalemi hediye etti.

        Malatya’ya ve özellikle Esnaf camiasına yaptığı katkılar anısına Ahilik Kalemini takdim ettiğini belirten Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı TESKOMB Bölge Başkan vekili Ali Evren” Malatya’mızın değerlerinden olan Malatya Tabip Odası Başkanı Sayın Sezai Demirel Doktorumuzu Malatya’ya ve Esnaflarımıza verdiği katkılardan dolayı Malatya Esnaflarımız adına kendisine şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.

         Sayın Doktorumuz Malatya’da başta Sağlık il Müdürlüğü, Başhekimlik ve Tabip Odası Başkanlığı olmak üzere birçok önemli görevlerde her daim Esnaflarımızın yanında olmuştur. Esnaf Sarayımızın altında açılan Esnaflarımızın Sağlık hizmeti aldığı Mehmet Acet Semt Polikliniğinin açılmasında büyük emeklerini hepimiz biliyoruz. 

         Kendilerine hafta sonu gerçekleştirilen kongrede yeniden seçilmesinden dolayı başarılarının devamını diliyor, Ahilik Kalemini kendisine takdim ederken bu kalem ile bundan sonra yaptığı başarılı çalışmaların altına imzasını atması dileğiyle kendisine Esnaflarımız ve yönetim kurulumuz adına takdim ediyorum” diye belirtti.

        Malatya Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. M. Sezai Demirel ise” Hayatım boyunca bir çok ödül aldım. Şimdi şahsıma verilen Ahilik kalemi kadar anlamlısı ve özelini ilk defa Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifimizin değerli Başkanı Ali Evren’in elinden almak beni ziyadesiyle mutlu etti. 

        Başta Ali Evren Başkanımıza ve Yönetim Kurulu üyelerine, Esnaflarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.  
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN