Zaviye Mah. Muhtar Adayı Tuğba Farımaz Çalşma Ofisini Açtı

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesinin kadim mahallelerinden Zaviye Mahallesine Muhtar adayı Tuğba Farımaz çalışma ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Mustafa İZCİ

         Malatya’nın Yeşilyurt İlçesinin kadim mahallelerinden Zaviye Mahallesine Muhtar adayı Tuğba Farımaz çalışma ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

        Teyfik Temelli caddesinde gerçekleştirilen Zaviye Mahallesi Muhtar adayı Tuğba Farımaz’ın çalışma ofisi yoğun kalabalık ve seçkin davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışa Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar, EMŞAV Malatya Şube Başkanı Sıddık Selçuk, BBP MDK üyesi Ercan Altunkaya, Yeniden Refah Partisi Yazıhan Belediye Başkan Adayı İhsan Akın, AKÇADAĞDER Akçadağ İlçe Başkanı İbrahim Çelik, katlım sağladı.

         Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkan Murat Maskar” AKÇADAĞDER Genel sekreterimiz Sn Tuğba farımaz ın zaviye mahallesindeki çalışma ofisinin açılışını gerçekleştirdik. Kendisine başarılar dileriz.”

         Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz ise” En güzel günümde yanımda olan başta Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn Bilal Yıldırım başkanıma, Yeniden Refah Partisi Yazıhan Belediye Başkan adayı Sn Ihsan Akın başkanıma, bu güne kadar bana sonsuz güvenen ve desteğini hiç esirgemeyen Akçadağder Genel Başkanım Murat Maskar ' ve her zaman yanımda olan yönetim kurulumuza, abilerime, BBP MDK üyesi kıymetli Başkanım Sn Ercan Altunkaya Malatyamızın Güzide Basın Mensuplarına, Sivil Toplum Kuruluşu başkanları ve yönetim kurulu üyelerine, kıymetli muhtarlarım ve benimle birlikte yola çıkmış muhtar adayı arkadaşlarıma, en önemlisi Zaviye Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN