Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Muharrem İnce Malatya’ya Geliyor

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce 10 Aralık Cumartesi günü Bir dizi ziyaretlerde ve temaslarda bulunmak üzere Malatya’ya geliyor.

İYİ Parti Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Mazbatalarını Aldı

İyi Parti Yeşilyurt İlçe ve Battalgazi İlçe Kongreleri geçtiğimiz hafta sonu delegelerin yoğun katılımıyla yapılmış kullanılan oylar neticesinde mevcut başkanlar ile devam kararı almışlardı.

Sürgü Mahallesine FİFA Standartlarında Futbol Sahası

Malatya’nın dört bir yanında altyapı ve üst yapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesi Sürgü Mahallesinde FİFA Standartlarında bir futbol sahası yapıyor.

Yeşilyurt Belediye Meclisi 2022 Yılının Son Toplantısı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Çınar“ Alınan Tüm Kararlar Malatya ve Yeşilyurt’a Hayırlı Olsun”

Hayvanclık Projeleri Destekleme Seminerine Yoğun İlgi

Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ‘Hayvancılık Projeleri Desteklemeleri ve Tarım Sigortaları (TARSİM)’ konulu seminer yoğun katılımla gerçekleştirildi.

AK Parti İl Teşkilatı Üyeleriyle Buluşuyor

AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcıları Kahraman Kavuk, Aytunç Narin, Kamil Biter, Hamdullah Pektaş Turgut Özal Mahallesi muhtarlığına ziyarette bulunarak üyelerle bir araya geldiler.

BELSOS’un Başvurusu Sonucunda 2 Ürüne Coğrafi İşaret Tescil Belgesi

Büyükşehir Belediyesi Belsos’un Başvurusu Sonucunda Pöçüklü Lahana Sarması ve Simit Pilavına Coğrafi İşaret Tescil Belgesi Alındı.

Malatya Koyun Keçi Birliğinden Yetiştiricilere Özel Program

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Birliği tarafından Yetiştiricilere yönelik " hayvancılık projeleri desteklemeleri ve TARSİM sigortaları ile ilgili sunum bilgilendirme programı çobanlık sertifikası plaket töreni düzenleniyor.

Akçadağ İlçesindeki Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve geldikten sonra İlçenin eğitim kalitesinin yükselmesi için kolları sıvayan Ramazan Cengiz başarılı çalışmalarıyla göz doldurmaya devam ediyor.

Vakıf Seçimlerinde Birlikteliğe Çağrı Mesajı

25 Aralık 2022 Pazar günü yapılacak olan, "Beyoğlu Üçhoran Ermeni Kilisesi Vakfı Yönetimi" seçimleri öncesi MalatyaHAYDer, SivasHAYDer, SasunAcarköyHAYDer, AdıyamanHAYDer ortak açıklama yaparak üyelerine Birliktelik çağrısında bulundu.

İYİ Parti Battalgazi İlçe’de Erhan Yağlıcı Güven Tazeledi

Malatya’nın merkez ilçelerinden, nüfus oranıyla da 320 bin nüfusa hitap eden Battalgazi İlçesinde İyi Parti Battalgazi Olağan 2. İlçe Kongresi şölen havasında gerçekleştirildi. 2 listenin yarıştığı seçimlerde İyi Parti Delegeleri mevcut Başkan A. Erhan Yağlıcı dedi.

Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği E. Bakan Seyfi Oktay’ı Ağırladı

Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği her hafta sonu geleneksel hale getirdiği kahvaltı Programında buluşalım etkinliğinde üyeler ve misafirlerle buluşmaya devam ediyor.

ESKKK Başkanı Ali Evren’den Esnaf Ziyareti

Malatya’da yıllardır Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif (ESKKK) Başkanlığı yapan Ali Evren’e esnafların sevgisi ve hürmeti çok büyük.

Başakşehirli Malatyalılar Sabah Namazında Buluştu

Başakşehir Malatyalılar Derneği” Malatyalılar Sabah Namazında Buluşuyor” etkinliğiyle Sabah Namazında hemşerileriyle bir araya gelerek namazlarını eda ediyorlar.

İYİ Parti Yeşilyurt Serdar Yıldız İle Yola Devam Dedi

İyi Parti Yeşilyurt İlçe 2. Olağan Kongresi büyük katılımla yapılırken 2 ismin yarıştığı seçimlerde mevcut Başkan büyük oy farkıyla yeniden güven tazeledi.

Ankara Malatyalılar Dernekler Birliği Kahvaltıda Buluştu

Ankara’da faaliyet gösteren Malatya dernekleri Ankara Malatyalılar Dernekler Birliği olarak her ay bir derneğin organizasyonunda bir araya gelerek kahvaltı programında buluşuyorlar.