Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

TDP Genel Sek. Teoman Mutlu’nun Acı Günü

Türkiye Değişim Partisi Genel Sekreteri ve Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Teoman Mutlu’nun Almanya’da yaşayan kuzeni Derya Gökçe 42 yaşında vefat etti.

Darende, ‘Uzungöl Vakası’ Yaşansın İstemiyor

Vadiyi Korumak İçin ‘GÜNDER’i Kurdular.

İyi Parti’den Ekmek Zammına Bedava Ekmekli Tepki

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı Ekmeğe gelen aşırı zamları protesto etmek için Yeni Cami Soykan Parkında 3.000 bedava ekmek vatandaşlara dağıttı.

Genel Başkan Maskar” Ortak Paydamız Akçadağ”

Akçadağ Kozluca ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Ahmet Altıntop AKÇADAĞDER Genel Merkezini ziyaret ederek üye kayıt işlemini de gerçekleştirdi.

Dr. Ercan Uçkan” Geleceğin Türkiye’sini Birlikte İnşa Edeceğiz”

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığı Haftalık Olağan İl Başkanlık Kurulu Toplantısını, İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan Başkanlığında gerçekleştirdi.

Gürkan: Söz Konusu Malatya İse Gerisi Teferruattır

Genç STK Temsilcileriyle Bir Araya Gelen Başkan Gürkan," Malatya Tek Yürek, Mazisine Layık İstikbale Yürüyor"

Kaya ve Duvarcı Ailelerinin Mutlu Günü

Malatya’nın önemli Eşraflarından Taşikan Aşiretinin önemli ismi Ramazan ve Rahime Duvarcı çiftinin oğlu Abdulhamit Duvarcı ile Murat ve Makbule Kaya ailesinin kızı Fatma Sergül düzenlenen muhteşem bir törenle evlilik müessesine ilk adımı atarak evlendiler.

Büyükşehir Belediyesi Olarak Hizmetleri Sizlerle Başarıyoruz

Başkan Gürkan Personelle Bayramlaştı

Başkan Gürkan'a Esnaflardan Hizmet Teşekkürü

Esnaf ziyaretlerine devam eden Başkan Gürkan,” Çalışmalarımızın Olumlu Karşılanması Çalışma Azmimizi Artırıyor”

Yenimalatyaspor’da Ahmet Yaman Dönemi

Süper ligden düşen ve çok sıkıntılı süreçlerden geçen Yenimalatyaspor’da yapılan olağanüstü kongrede tek liste ile gidilen seçimlerde Ahmet Yaman resmen Yenimalatyaspor Kulübünün Başkanı oldu.

Vatandaşlarımızın Aldatılmalarına Müsaade Etmeyeceğiz

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ Malatya’mızda da coşkuyla kutlandı. Hain darbe girişiminin 6. yılında Malatya’da organize edilen Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne Malatyalılar yoğun ilgi gösterdi.

Malatya 15 Temmuz’da Tek Yürek Oldu

2016 yılında FETÖ Terör örgütü tarafından Türkiye'de yapılmak istenen Hain Darbe kalkışmasının yıldönümünde Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya’da Tek yürek olarak yine meydanlardaydı.

Dondurmacı Abdullah Ustadan Duygulandıran Davranış

Malatya’nın önemli eşraflarından Türkiye’nin sayılı dondurma Markası ADO Dondurmaları yönetim kurulu başkanı Abdullah Oğuzlar gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Mahmut Özer’den Gazeteci Hayta’ya Anlamlı Hediye

Malatya’nın sevilen önemli simalarından, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Gününde Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta’ya çok anlamlı hediye takdim etti.

TDP Malatya İl Teşkilatı Basınla Buluştu

Genel Başkanlığını Mustafa Sarıgül’ün yaptığı Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve Teşkilatlar Malatya Basını ile buluştu.

Başkan Koçak'dan 15 Temmuz Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.