Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

ŞOK Market’in Mühürlenmesine Başkan İsa Özkan’dan Cevap” Kimseye Özel Ayrıcalık Tanıyamayız”

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan” Darende İlçesinde Açılan Şok Market Şubesinin İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatının Olmamasından Kaynaklı Encümen kararıyla kapatılarak mühürlenmiştir. Yasal şartlar yerine getirildiği sürece herkes ruhsat alabilir. Ancak kimseye de özel bir ayrıcalık tanıyamayız” dedi.

10. Drijan Yama Yayla Şenliği Coşkuyla Kutlandı

Yazıhan Belediyesi ve Drijanlılar Derneği'nin ortaklaşa geleneksel olarak düzenlediği 10. Drijan Yama Yayla Şenliği Malatya Üst düzey Protokol, İş İnsanları Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, vatandaşlar ve çok sayıda misafirler katılımıyla gerçekleştirildi.

MADEF’in Organize Ettiği 1. Kale Çilek Festivali Coşkulu Geçti

Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) in düzenlediği Kale İlçesi 1. Kale Çilek Festivali vatandaşların ve protokolün yoğun katılımıyla muhteşem geçti.

Günata Ailesi Yıllık Akraba İstişare Toplantısı Yaparak Türkiye’ye Örnek Oluyor

Pandemi sürecinde iki yıl ara verilen yakın akraba birlik ve dayanışma toplantısının yedincisi gerçekleşti.

Sancaktar Abdulvahap Gazi Türbesine Bayram Ziyareti

Merkezi İstanbul’da bulunan Sancaktar Abdulvahap Gazi Kültür Derneğinin Yönetim Kurulu Başkanı Caner Altunkara, Baskil Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Malatya Baskilliler Dernek Başkanı Yunus Görgün ve gönül dostları Kurban Bayramında Sancaktar Abdulvahap Gazi Türbesine yapılan Yol çalışmalarını inceleyerek ziyarette bulundular.

Bekir Alyüz Futbol Turnuvasına Yoğun İlgi

Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi Dernekler Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen “Bekir Alyüz Futbol Turnuvası”nın final müsabakası ve ardından yerel sanatçılardan Ebru Yaman ve Kara Hasan’ın sahne aldığı konser programı yoğun ilgi gördü.

AMDF Genel Başkanı Murat Alabaş Göz Ameliyatı Oldu

Malatya’nın önemli eşraflarından, İyi Parti Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilyurt Belediye Meclis Üyesi, Avrupa Malatyalılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Murat Alabaş Göz Ameliyatı oldu.

AK Parti Teşkilatları Bayramlaşmada Buluştu

AK Parti Malatya İl ve İlçe teşkilatları Kurban Bayramının 2. Günü Büyükşehir Nikah Sarayında Bayramlaşma töreninde buluştu.

Saklı Cennet Gündüzbey’i Koruyan Başkan

Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi Gündüzbey Beldesi Belediye Başkanlığı döneminde aldığı kararlar ile, yaptığı hizmetler ve çalışmalarla Türkiye’deki birçok belediyelere örnek gösterilen Eski Başkan Hüseyin Selçuk Gündüzbey’in doğal örtüsü için verdiği mücadelesi herkes tarafından takdirle karşılanıyor.

Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan Oldu

Yapımı tamamlanan ve kısmen de olsa sağlık hizmeti sunmaya başlayan Battalgazi İlçe Devlet Hastanesinin yeni Başhekimi belli oldu.

Battalgazi’de Bayram Dolu Dolu Geçecek

Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi Dernekler Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan ‘Bekir Alyüz Futbol Turnuvası’nın finali ve ardından gerçekleştirilecek olan konser programı ile Kurban Bayramı dolu dolu geçecek.

Resmi Bayramlaşma Töreni

Malatya Valiliğince merkez ilçe belediyeleri, resmi kurumlar, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşların katılımı ile resmi bayramlaşma töreni düzenlendi.

Başkan Kızıldaş Esnaf, Vatandaş ve Personeliyle Bayramlaştı

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, CHP Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, Belediye Meclis Üyesi Hasan Karael ile birlikte ilçeye gelen vatandaşları karşıladılar.

Battalgazi’de Kurban Bayramı Namazı Eda Edildi

Kurban Bayramı namazını her yıl olduğu gibi bu yıl da Battalgazi’deki Namazgâh’ta kılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Valisi Hulusi Şahin’inde katıldığı namaz sonrasında vatandaşlarla bayramlaştı.

Keskin’den esnaflara bayram tebriği ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde Oda Başkanları ile birlikte esnafları ziyaret ederek, Kurban Bayramlarını tebrik etti.

İl Müdürü Galip Sökmen Kurban Bayramı Münasebetiyle Personeller İle Bayramlaştı

Aile ve Sosyal Politikalar Malatya İl Müdürü Galip Sökmen Kurban Bayramı münasebetiyle İl müdürlük personelleri, Battalgazi Sosyal Hizmet Merkezi ve Çocuk Evleri Sitesi personelleri ile bayramlaştı.