Mustafa İZCİ Haberleri

Mustafa İZCİ Haberleri

Mustafa İZCİ haberleri, haber editörü Mustafa İZCİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yüzünün Güldüğü Tek Yer…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yüzünü Güldüren Tek Yerin Başkan Gürkan’ın birifing verirken Makamda olması dikkatlerden kaçmadı.

TDP İl Bşk Karakuş'tan Veteriner Hekimler Odasına Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde 16’inci Seçimli Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Malatya Veteriner Hekimleri Odası’na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Başkan Yağlıcı” Destek Sizden Hizmet Bizden”

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı seçim çalışmaları kapsamında hazırlıkların bittiğini belirterek dün olduğu gibi bu günde Battalgazi İlçede yine İyi’ler kazanacak dedi.

Hizmetlerde Örnek Gösterilen İl Malatya

Özal Döneminden beri Geçmiş dönemlerde Malatya içeride hep eleştirilirdi. Malatya’da Bu sorun şu sorun. Şimdi ise 2 yıldır Sayın Gürkan Başkanın gelmesiyle Malatya'da Birlik beraberlik sağlanırken, hizmette altın yılını yaşamaya başladı.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığına İzzet Levent Adaylığını Açıkladı

İyi Parti Genel Merkez tarafından 81 il için alınan seçim kararıyla Teşkilat İl ve İlçe seçimlerinde aday olacak isimlerde çalışmalarını hızlandırdı.

Yeniden Refah Partisinden TDP’ye Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım , Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş’u ziyaret etti.

İyi Parti Kadın Kol. Bşk. Eda İzci" Gelen Kişilerle Birlikte de Çalışmaya Devam Edeceğim"

İYİ Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Eda İzci ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Gazeteciler Cemiyetine ziyaret ederek "Kapı Çal, Gönül Al" projesi hakkında bilgiler verdi.

Cem Vakfı Cemevi Temeli 23 Ekim’de

Cumhuriyetçi Eğitim ve Kültür Merkezi Vakfı Malatya Şubesi tarafından hazırlanan Malatya Cemevi ve Kültür Merkezinin temeli 23 Ekim Pazar günü atılacak.

“227’nci Parkımızı Yakın Zamanda Hizmete Sunacağız”

Başkan Çınar, İlyas Mahallesinde Yapımı Süren Yeni Park Alanını İnceledi ...

MTSO Başkan A. Akif Baştürk’e Emeksiz Caddesi Esnaflarından Büyük İlgi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan Adayı Akif Baştürk, Emeksiz Caddesinde esnafları ziyaret etti. Ziyaret esnasında açıklama yapan Baştürk, “Malatya olarak hep birlikte kalkınacağız” dedi.

Başkan Gürkan Engelli Vatandaşın Talebini Geri Çevirmedi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan engelli bir vatandaşın tekerlekli sandalye talebini geri çevirmedi.

BBP Genel Bşk. Yrd. Tevif Eren Malatya'da

2023 Genel Seçimleri hazırlıklarının başlamasına haftalar kala Büyük Birlik Partisi'nin Malatya İl ve İlçe Teşkilatları da seçim sürecindeki iddiasını göstermeye devam ediyor.

Esnaftan, Baştürk’e Tam Destek

MTSO Başkan Adayı Baştürk’ten Buğday Pazarı ziyareti

Jandarma’dan Fırıncı Mahallesinde Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Malatya İl J.K.lığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Battalgazi İlçesi Fırıncı Mahallesinde ...

İyi Parti Yeşilyurt Teşkilatı Gönüllere Dokunuyor

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatından "Çantasız Öğrenci Kalmasın" Kampanyası

Toplam 381 haber.