Ali Evren Haberleri

Ali Evren Haberleri

Başkan Evren’den” Deprem Bölgesi Olan 4 İlde Uygulanmayacak” Müjdesi

Başkan Evren” Hazine Destekli Krediler Tasarruf Tedbirleri kapsamında deprem bölgesi olan 4 ilde Uygulanmayacak”

Tabip Odası Başkanı Demirel’e Başkan Evren’den Ahilik Kalemi

Hafta sonu gerçekleştirilen Malatya Tabip Odası Olağan Kongresinde güven tazeleyen Uzman Dr. M. Sezai Demirel’e Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren Ahilik Kalemi hediye etti.

Başkan Evren” Merhum Turgut Özal’ı Rahmetle Minnetle Anıyoruz”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren yayınladığı mesajında 8. Cumhurbaşkanımız Merhum Turgut Özal’ın vefatının 31.nci devriyesinde rahmetle minnetle anıyorum” dedi.

Başkan Gürkan’dan Malatya ESKKK’ye Veda Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan görev süresinin sonlanması nedeniyle Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren ve Yönetim Kuruluna veda ziyaretinde bulundu.

Başkan Evren” Emeği Geçen Herkese Esnaflarımız Adına Teşekkür Ederim”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ise Bakan Bolat’ın duyurduğu esnafa kredi Müjdesine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Evren” Şehrin Ayağa Kalkması Projelerin Acilen Hayata Geçirilmesiyle Olacaktır”

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’i Makamında ziyaret etti.

Malatya’nın Marka Değeri Çobanoğlu Kebap Yeni Yerinde

Türkiye’de Zırh Bıçak Kıyma Kebabıyla tartışmasız isimlerinden Malatya’nın Marka Değeri Tarihi Çobanoğlu Gold Kebap Restoran Güngör Caddesi 100 Yıl Parkı yanında hizmet vermeye başladı.

ESKKK Başkanı Evren Ticaret Bakanı Bolat’a Esnafın Taleplerini Aktardı.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelirken esnaf temsilcileriyle bir araya geldi.

Vali Yazıcı’dan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı ziyaretler kapsamında Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Evren’den Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Okuluna Ziyaret

Malatya’da Sanayi esnaflarına 1990 Yılından beri sayısız Çırak, Kalfa, Usta yetiştirilmesini sağlayan önemli mesleki eğitim kurumlarından Hacı Hasan Kovuk Mesleki ve Teknik eğitim merkezine Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren ziyarette Bulundu.

Başkan Evren” Cenab-ı Allah Bir Daha Böyle Bir Afeti Ülkemize Yaşatmasın”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çekin ve Elazığ Fırıncılar Odası Başkanı İlhan Yıldız’ı Konuk etti.

Halkbank Bölge Müdürü Türközü’nden ESKKK Başkanı Evren’e Ziyaret

Halkbank Bölge Müdürü Recep Türközü, 21. Bölge Kooperatif Başkanı İsmet Bayram, 27. Bölge Kooperatif Başkanı Mesut Dursun, Halkbank şube müdürleri Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’e konuk oldular.

ESKKK Başkanı Evren’den Esnaflara Kredi Erteleme Uyarısı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren 6 Şubat Depremlerinden önce Halk Bankasından Kredi Kullanan Esnafları uyararak müracaat etmeleri halinde taksit tarihinden itibaren 6 ay faizsiz erteleneceğini duyurdu.

Elazığ ESKKK Başkanı Çelik’ten Başkan Ali Evren’e Ziyaret

Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Fikret Çelik Malatya ESKKK Başkanı TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren’i makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Tabip Odası Başkanı Demirel’den Başkan Evren’e Ziyaret

Malatya’nın sevilen isimlerinden ve önemli bürokratlarından uzun yıllar Başhekimlik, Sağlık İl Müdürlüğü görevlerinde bulunan Malatya Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. M. Sezai Demirel, Malatya ESKKK Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Başkan Ali Evren, Bu Çelişkiyi Düzeltin

Şubat 2023’te meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki Kahramanmaraş depremlerinde ilimiz Malatya’da birçok bina yıkılmış veya ağır hasar almıştır.

Malatya ESKKK Başkanı Evren’den 19 Mayıs Mesajı

Malatya Esnaf e Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı TESKOMB Bölge Başkan vekili Ali Evren 19 Mayıs Gençlik ve spor bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ESKKK Başkanı Evren’den TESKOMB Genel Merkezine Ziyaret

Esnafın krediler konusundaki sorun ve sıkıntılarını devamlı gündeme getiren, kamuoyunda dillendirerek çözümüne katkı sunan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren TESKOMB Genel Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

KOSGEB Yöneticilerinden ESKKK Başkanı Ali Evren’e Ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan vekili Ali Evren KOSGEB Finansman Dairesi Başkanı Haşim Karaman, Finansman Müdürü Arif Torun ve Malatya İl Müdürü Murat Seki’yi makamında misafir etti.

ANKESOB Başkanı Yiğiner: Ticaretin Olmadığı Yerde Hayat Duruyor

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner Geldiği Malatya’da Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan vekili Ali Evren’i geçici hizmet verilen Konteynırda ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu

Eskişehir İl Müftüsü Gerek’ten ESKKK Başkanı Evren’e Ziyaret

Malatya’da geçmiş dönemde Malatya İl Müftülüğü yapan ve şu an Eskişehir’de il müftüsü olan Bekir Gerek Malatya’da Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan vekili Ali Evren’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

TESKOMB Genel Başkanı Akgül’den Malatya Bölge Başkanlığına Ziyaret

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı A. Kadir Akgül TESKOMB 21. Bölge Başkanı İsmet Bayram, Başkan vekili Ali Evren ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek Depremden dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti.

Koçak’tan Başkan Ali Evren’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Ankara Pütürgeliler Dayanışma Derneği Başkanı Ecz. Güzin Koçak, yapılan kongre ile yeniden başkanlığına seçilen ESKKK Başkanı Ali Evren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ESKKK Başkanlığına Ali Evren İttifakla Yeniden Başkan Seçildi

Sınırlı Sorumlu Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Malatya Heyeti Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşmasına Katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Esnafa destek paketini 50 milyar TL ilave ile 150 milyar TL'ye çıkarıyoruz" diyerek müjdeyi verdi.

Malatya Tabip Odası Yönetiminden Başkan Evren’e Ziyaret

Malatya Tabipler Odası Başkanı M. Sezai Demirel ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren’i makamında ziyaret etti.

ESKKK Başkanı Ali Evren’den Esnaf Ziyareti

Malatya’da yıllardır Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif (ESKKK) Başkanlığı yapan Ali Evren’e esnafların sevgisi ve hürmeti çok büyük.

Kahramanmaraşlılar Derneğinden Başkan Evren’e Ziyaret

Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren” Komşu ilimiz Kahramanmaraşlı hemşerilerimizle güzel çalışmalarımız oluyor.

Evren” Esnaflarımızın Beklentisi Sicil Affının Çıkması”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren Hükümetin Esnaflara Sicil Affını çıkarmasını acilen beklediklerini söyledi.

Kahta ESKK Başkanı Saray’a Başkan Evren’den Ahilik Kalemi

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Adıyaman’ın Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ahmet Saray ve Yönetim Kurulu Üyeleri Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren’i makamında ziyaret etti.