İnşaat Haberleri

İnşaat Haberleri

Tüfenkci“ Çarşımızın Diğer Bölgelerinde De İnşaatlar Hızlıca Başlayacak”

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, Malatya için önem arz eden birçok konuyu etraflıca konuştuklarını ifade etti.

Başkan Taşkın“ Kaybedecek Vaktimiz Yok”

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, sosyal konutların yapımına devam edildiği inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Vali Yazıcı Kent Meydan Projesini İnceledi

Vali Yazıcı ilk olarak Emlak Konut tarafından yaptırılan Şire Pazarı inşaatında incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Milletvekili Ölmeztoprak Afet Konutlarını İnceledi

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Akçadağ ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı sürdürülen 316 kalıcı konut inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Gürkan Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı İdari Hizmet Binası İnşaatını İnceledi

“Buranın Bir Külliye Şeklinde Olması Noktasında Gerekli Çalışmalar Yapılıyor”

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan A. Adayı Selim Pilten’den Derin Haber’e Ziyaret

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Selim Pilten’den Derin Haber’e ziyaret.

Mimarlık ve İnşaat Sektöründe Yapay Zeka Devrimi

Mimarlık ve İnşaat Sektöründe Yapay Zeka’nın Önemi Her Geçen Gün Artıyor

Beş Yıldızlı Otel Konseptine Sahip

Orduzu Bölgesinde Yapılan Polis Evi İnşaat Çalışmalarına Hız Verildi

Orduzu Spor Kompleksi İnşaatında Son Aşama

Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgili projelerini yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Orduzu Spor Kompleksi inşaat çalışmalarında da sona geldi.

Mv. Tüfenkci Yenice Göleti İnşaat Sahasında İncelemelerde Bulundu

AK Parti Malatya Milletvekili, MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, beraberinde DSİ 92 Şube Müdürü M. Aytaç Sucu, AK Parti Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Karataş ile birlikte bölge tarımına can verecek Yenice Göleti’nin inşaat sahasında incelemelerde bulundu.

MİM-DER Malatya’nın Geleceğini İstişare Etti

Kısa Adı MİM-DER olan Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bülbüloğlu başkanlığında Malatya’nın yeniden İnşası istişare toplantısını gerçekleştirdi

Sümer Polis Karakolu Yeni Yerinde

Malatya Büyükşehir Belediyesi İl Emniyet Müdürlüğü ile yaptığı protokol çerçevesinde inşaatına başladığı Sümer Polis Karakolu kısa süre sonra yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak.

İl Müdürü Behçet Bakır Devam Eden Okul İnşaatlarını Yerinde İnceledi

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır Devam Eden Okul İnşaatlarını Yerinde İnceledi

Orta Hasarlı Binalarla İlgili Açıklama Yapmak Size mi kaldı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, orta hasarlı binalarla ilgili yaptığı açıklama Malatya’da büyük tepki topladı.

Arapgir Belediyesinden Hangar İnşaatı

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun başarılı çalışmalarıyla Arapgir ilçesi hizmetlerde altın çağını yaşarken iş Makinelerinin olduğu Kamyon Garajında Hangar inşaatı hızla devam ediyor.

Esenlik Şirketi 33. Kuruluş Yıldönümünün Haklı Gururunu Yaşıyor

14 Mayıs 1990 yılında Malatya’nın öz sermayesiyle kurulan ve piyasada üstlendiği denge vazifesiyle kaliteli ve güvenli alışverişin adresi Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret A.Ş 33. yaşını kutluyor.

Malatya’da 88 Noktada Konut İhaleleri Yapıldı, İnşaatlara Başlandı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Aydınlar Mahallesinde vatandaşlarla yaptığı sohbette deprem sonrası yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Zelyurt'tan Kalıcı Konut İnşaatında İnceleme

Malatya’nın Doğanşehir İlçe Belediye Başkanı Durali Zelyurt TOKİ tarafından yapımına devam edilen kalıcı konut inşaatında incelemelerde bulundu.

MADEB Başkanı Battal Yıldız CHP Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Ankara Malatyalılar Dernek Başkanı ve Malatyalılar Birlik Başkanı ( MADEB) Dernekler Başkanı İnşaat Mühendisi Battal Yıldız, 60 sivil toplum kuruluşunun desteği ile birlikte Ankara’dan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu yaptı.

Bakan Kurum; Konutlar Mart Ayında Başlıyor

Bakan Kurum, 10 ilde etüt çalışmalarının yapıldığını ve inşaat sürecinin mart ayı başında eş zamanlı başlayacağını ifade etti

Keskin, “Sivas Caddesi ile Sıtmapınarı arası yıkılarak Malatya Çarşısı olarak düzenlenmeli”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, sanayi sitelerindeki esnaflar içinde Yeni Sanayi Sitesi inşaatına TOKİ marifetiyle hemen başlanılması gerektiğini kaydetti.

Malatya’da 46 Şahıs Hakkında Adli İşlem

Malatya’da Depremden dolayı binalarda hasar ve yıkım oluşması nedeniyle meydana gelen ölüm ve yaralanmalardan dolayı Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca 46 şahıs hakkında soruşturma başlatıldı.

TMB'den Deprem Bölgesinin İmarı İçin 4,5-5 Milyar Liralık Destek

2023 yılında yapılacak inşaat yatırım tutarının takribi 450-500 milyar TL olacağı öngörüsü ile müteahhitler tarafından yapılacak yeniden imar faaliyetine katkının 4,5-5 milyar TL’ye ulaşması hedefleniyor.

Binanızda bu çatlak varsa dikkat! Eviniz ağır hasarlı olabilir!

Türkiye deprem ile sarsılınca insanlar deprem bölgesinde olsun veya olmasın çatlak binalarda oturulup oturulamayacağını merak etmeye başladılar. İzmir Ekonomi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Celalettin Kozanoğlu çatlaklar oluşan binalar hakkında önemli uyarılarda bulundu

Yenice Barajı İnşaatına Başlanıyor

Malatya Battalgazi ilçesi sınırlarındaki Yenice Barajının ihale sürecinin tamamlandığı ve baraj inşaatına başlanacağı açıklandı.

Yoncalı Sulaması İsale Tüneli İnşaatında Sona Doğru

Malatya - Yoncalı Sulaması İsale Tünelinde TBM ile Kazı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Yeşilyurt’a Yakışan Modern Hizmet Binası

Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri, Yeni Belediye Hizmet Binası İle Millet Bahçesinin İnşaatını İnceledi

Baştürk“ Bu Şehrin Gelişmesi Tüm Sektörlerin ve Sanayisinin Gelişmesi ile Mümkün"

MTSO Başkan Adayı Akif Baştürk, İnşaat Sektörü İle Bir Araya Geldi

Esenlik Marketlerde Kampanya Coşkusu

Malatya ve Malatyalıların ortak malı olan Malatya Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden Esenlik şirketi marketlerde vatandaşın lehine yüzlerce önemli temel gıda maddesinde indirime giderek evdeki mutfaklara katkı oluyor.

Faik Erdoğan Vakfı Cami İnşaatı Hızla Devam Ediyor

İnönü mahallesinde yapımı devam eden caminin kubbe betonları da tamamlandı.