Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Öz Çakıroğlu Helva ve Kayısı Yeni Şubesine Görkemli Açılış

Çakıroğlu Helva Markasıyla Helva Sektöründe 1989 yılından beri Malatya’da hizmet veren ve kısa sürede Türkiye Markası olan Öz Çakıroğlu Helva konseptine Kayısı ve ürünlerini de katarak yeni şubesini muhteşem bir törenle hizmete açtı.

Beypınar Göleti Sulaması Planlama ve Proje Yapımı İşine ait Sözleşme İmzalandı.

Malatya’nın Battalgazi ilçesi sınırları içerisinde bulunan Beypınarı göleti ve sulaması Planlama ve proje yapım işine ait sözleşme imzalandı.

Özkan Ailesinin Acı Günü

Akçadağ İlçesinin önemli eşraflarından, Kanaat Önderi Kolköyü Mahalle Muhtarı Veysel Özkan’ın Abisi Mustafa Özkan Hakka yürüdü.

Ağaçlar Suya Hasret

23 temmuzda patlayan Çat barajının kanalı,sulamayı bir hayli geciktirdi.

Akçadağ Dayanışma Derneğinden DSİ 92. Şube Müdürü Arif Tüfekçi’ye ziyaret.

Malatya’nın önemli sivil toplum kuruluşlarından Kısa adı AKÇADAĞDER olan Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Devlet Su İşleri 92. Şube Müdürü Arif Tüfekçi’yi makamında ziyaret etti.

Yazıhan Kaymakamı Şimşek ve Başkan Öztürk Vatandaşlarla İstişare Etti

Yazıhan İlçesi İriağaç Mahallesinde vatandaşlarla buluşan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ve Kaymakam Bülent Şimşek mahalle sakinleriyle istişarede bulundular.

Darende Ilıca Göleti ve Sulaması Proje Yapım Sözleşmesi İmzalandı

Devlet Su İşleri Malatya genelinde yatırımlarına devam ediyor. Malatya’nın Darende İlçesi Ilıca Göleti ve sulaması Proje yapımı Hizmet alım işine ait sözleşme düzenlenen törenle imzalandı.

Malatya’da Aslan Gayrimenkul Faaliyetine Başladı

Malatya’nın Gayrimenkul sektörüne adım atan Aslan Gayrimenkul düzenlenen törenle faaliyetine başladı.

Başkan Ömer Çiçek’ten Adıyaman Ülkü Ocağına Ziyaret

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanlığına atanan Mustafa Altun’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

Ulu Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın Darende İlçesinin önemli eşraflarından Malatya Darendeliler Dernek Başkanı Önder Ulu’nun Babası Mali Müşavir Ömer Ulu vefat etti.

Türk İş’e Bağlı Sendikalardan Rektör Kızılay’a Ziyaret

Türk İş’e Bağlı Sendikalardan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a heyet olarak ziyaret gerçekleştirildi.

Bir Bayram Daha Geride Bıraktık

Pandeminin tavan yaptığı süre içerisinde geçirdiğimiz son üç bayramda;

Ahmet Giray’a Muhteşem Sünnet Düğünü

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünün sevilen Personellerinden Erkan Özhazar’ın biricik oğlu Ahmet Giray sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımı attı.

Dr. Süleyman Eser ve DADEF Başkanı Hulusi Eser Darende’de

Malatya’nın E. Sağlık İl Müdürü, E. Darende Belediye Başkanı Dr Süleyman Eser ve Darende Dernekler Federasyonu ( DADEF ) Başkanı Hulusi Eser Kurban Bayramı için geldikleri Darende ilçesinde büyük ilgiyle karşılandılar.

Dr. Zeynel Kayan’ın Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından Malatya’nın ilk sağlık Kliniği Sahibi Dr. Zeynel Kayan’ın annesi Fatma Kayan Hakka yürüdü.

Kenevir Gerçeği

Araştırmacı Ali İhsan Öztürk'ün Kaleminden...

Pütürge Mergi Mazın Mesire Alanı Açılışı ve Şenlikler Yapıldı

Pütürge Dernekler Federasyonu ve Pütürge Belediyesi organizasyonunda Büyük Buluşma adı altında yapılan Pütürge Mergi Mazın Mesire Alanı açılış programı ve şenlikleri büyük katılımla gerçekleştirildi.

Başkan Evren” Ülkenin Kalkınması Üretimden Geçer”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ali Evren" Bir ülkenin Kalkınmasında en büyük öncelik Yerli ve Milli Üretimdir" dedi.

Şimşek Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın tanınmış eşraflarından, HİMYAÇDER Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi İş İnsanı Tahir Şimşek’in Annesi, Palancıoğlu Sürücü Kursu Hocası Abdulkadir Kartal’ın Kayınvalidesi Makbule Şimşek vefat etti.

Toplam 1304 haber.