YRP'li Aslan' Artık Soran ve Sorgulayan Bir Milletimiz Var'

Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Artık Milletin ve Ülkenin Bekası İçin Hesabı Yıllarca Ödeyen Değil, Vatan İçin Bayrak İçin Diyip Oy İsteyenlerden Yapılan İcraatların Hesabını Soran Bir Milletimiz Var.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Artık Milletin ve Ülkenin Bekası İçin Hesabı Yıllarca Ödeyen Değil, Vatan İçin Bayrak İçin Diyip Oy İsteyenlerden Yapılan İcratların Hesabını Soran Bir Milletimiz Var.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Bugün Geçici Ticeret Merkezi alanı yanından ticaretlerini devam ettiren esnafımızı ve Malatyapark AVM içerisinde bulunan vesnaflarımızı ziyaret ettik.Burada vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın deprem sonrası yaşadıkları problemleri dinleme fırsatı bulduk. Talep ve şikayetlerini dinledik.Sağ olsun hemşehrilerimiz bizlere büyük teveccüh ve ilgi alaka gösterdi. Beni en çok sevindiren ise pandemi ve depremler sonrası bu kadar zorluklara rağman milletimizin esnafımızın ayakta durma mücadelesi ve umutlarını diri tutma garetleri beni çok mutlu etti. Allah'ın izni ile milletimizin gözünde gördüğümüz bu ışık bize referans olacak yolumuzu aydınlatacaktır.

MURAT ASLAN; ARTIK HESABI ÖDEYEN DEĞİL, HESABIN SONUCUNU SORAN BİR MİLLETİMİZ VAR

Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Milletimiz o kadar bilinçliki gündemi ve siyaseti mükemmel takip ediyor. Vatandaşımız en ince noktasına kadar soruyor ve sorguluyor. Bizleri soru yağmuruna tutmaları projelerimizi sormaları ve kendimizi anlatmamızı istemeleri çok menmuniyet verici bir durum.

Deme kki artık hemşehrilerimiz öyle birilerinin yönlendirmesi ile sandığa gitmeyecek. Milletimizin Dayatmayla ısmarlama ile gelen adaylara değil işin ehli liyakat sahibi projesi olan başkan adaylarını tercih edeceklerini söylemesi bizler dahada heyecanlandırdı dahada çalıma azmimizi arttırdı.

Allah'ın izni ile ben ve bir birinden kıymetli ekibimizle birlikte her gittiğimiz yerde milletimizin sorunlarını dinliyor ve not alıyoruz. Bizim inancımızda iştişare kültürü çok önemli biz her ne kadar konuya hakim olsakta gözden kaçırdığımız konular olabilir. Halkımızın sorunlarını birebir bilemiye biliriz.

Zorlukları ve sıkıntıları yaşayan milletimizin kendisidir. Bunun için ortak akıl dediğimiz söz altı doldurularak sözde değil gerçekte hayata geçirilmelidir. İnşallah bizim başkanlığımızda İstişare ile , Ortak Akıl ile halkımızla esnafımızla bir araya gelerek haftalık , aylık halk günleri ve esnaf günleri düzenleyerek sorunları ve güzellikleri birlikte çözüp birlikte paylaşacağız. Ben Odaklı Değil Biz Odaklı bir Belediyecilik Anlayışı ile bu şehri yöneteceğiz dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR