Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Mesleki Eğitimde 1.000 Okul Projesi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ‘Mesleki Eğitimde 1000 Okul’ projesi hayata geçirildi.Pandemi sürecinde maske dezenfektan ve hijyen malzemeleri üreterek hayati önem taşıyan İlimiz meslek liseleri de proje kapsamına alındı.

Uyuşturucuya 2 Tutuklama

Malatya'da Malatya Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri iki ayrı operasyonda 1.385 Gr Esrar Maddesi, 670 Gr. Kubar Esrar Maddesi ve 15 Gr. Matemfetamin Maddesi ele geçirirken Konu ile alakalı 2 şahıs mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantıları Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 16 Mart Salı günü gerçekleştirdiği III. Birleşimle Mart ayı toplantılarını tamamladı.

Elazığ Belediyesi’ne Alınacak 150 Geçici İşçi, Çekilen Kura İle Belirlendi

Elazığ Belediyesi Meclisi Mart ayı toplantısında alınan karar gereği, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde geçici olarak istihdam edilmek üzere alınacak 150 personel noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi.

Maski’den Darende Mahallerine 10 Milyonluk Yatırım 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Malatya merkez ilçeler dışında kırsal ilçelerde de çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Uluslararası Diriliş Hareketi Kongresini Yaptı

Uluslararası Diriliş Hareketi, İlk Kurultayını Malatya’da yaptı.

Başkan Gürkan Her İlçemize Ayrım Yapmadan Hizmet Götürüyoruz

2021 yılı Muhtarlar Koordinasyon Toplantısının ilki, Darende İlçesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve muhtarların katıldığı toplantısıyla gerçekleştirildi.

Başkan Gürkan Darende Belediyesi ve Kaymakamlığını Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2021 yılında yapılacak olan çalışmaların değerlendirilmesinin yapıldığı Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı için gittiği Darende İlçesi’nde, Darende Belediyesini ve Darende Kaymakamlığını ziyaret etti.

El Yapımı Rakı ve Şarap Ele Geçirildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri Sahte Rakı ve Şarap İmalathanesine baskın düzenledi.

İkinci el araç alacaklara kötü haber! Zam geliyor

İkinci el otomobil piyasası hareketlendi. Artan talebin nisan ayı itibarıyla fiyatları yukarı çekmesi bekleniyor.

Ağbaba Malatyaspor Küme Düşerse Tüm Malatya Küme Düşer

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba “Yeni Malatyaspor bu kentin en önemli çimentosudur. Bu çimentoya katkı sunmalı, daha sağlam olması için çaba gösterilmeli, betonun çatlamasının önüne geçilmelidir.

Türk Futboluna Yeni Yetenekler Kazandırıyoruz

Yeşilyurt Belediyesi Futbol Okulunda Geleceğin Yıldızları Yetişiyor

Elazığ Belediyesi, Sokak Hayvanları İçin Uyarı Tabelaları Astı

Elazığ Belediyesi, can dostlar olarak gördüğü sokak hayvanlarını korumaya yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Güder Bizim Tek Derdimiz Var O Da Hizmet Etmek

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Akçadağ Dayanışma Derneği (AKÇADAĞDER) Başkanı Murat Maskar ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Malatya’ya İki Yeni Hastane 

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Malatya’ya sağlık alanında bir milyar 163 milyon TL’lik yatırım yaptık”

Uykusuz Gecelerin Sorumlusu 10 Hatalı Alışkanlık

Covid-19 pandemisinde yaşadığımız sağlık sorunları, yakınlarımızın kaybı, iş ve sosyal hayatımızdaki yeni düzenlemeler; uyku kalitemizi bozuyor! En çok da ‘uykusuzluk’ sorunundan dert yanıyoruz.

Toplam 5654 haber.