Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Maski'den Arapgir'e Arıtma Tesisi

Arapgir Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı Başladı

Gürkan: Yeni Projeler Malatya’yı Geleceğe Taşıyacak

Malatya’nın Geleceğine Yön Verecek Projelerin Sunumu Yapıldı Tüfenkci: Başkanımız Katılımcı Belediyeciliğin En Güzel Örneğini Yaşatıyor

Keskin: “Demokrasi Dışı Adımlar Karşısında Her Şartta ve Koşulda Devletimizin ve Hükümetimizin Yanındayız.”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 103 emekli amiralin bildirisine sert tepki göstererek; “Demokrasi dışı adımlar karşısında her şartta ve koşulda devletimizin ve hükümetimizin yanındayız. Türk Milleti; bildirilerini seçimlerde kendi imzasıyla sandıkta veriyor.” dedi.

MHP Mv. Fendoğlu Alparslan Türkeş'in Vefatının 24’üncü Yıl Dönümünde Bir Mesaj Yayınladı

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) MYK Üyesi Ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Cennet Mekan Merhum Başbuğ Alpaslan Türkeş’in Vefatı'nın 24. Ölüm Yıl Dönümünde Bir Mesaj Yayınladı.

Malatya Valiliğinden Yüz Yüze Eğitim Kararı

Malatya Valiliği Covid-19 Tedbirleri kapsamında kısmen yüz yüze eğitme izin verirken, Ortaokul 5, 6, 7. sınıflarda ve lise hazırlık 9. 10. ve 11. sınıflarda ikinci bir karara kadar tam zamanlı uzaktan eğitime geçilmesini kararlaştırdı.

Emniyetin Covid-19 Denetimleri Devam Ediyor

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Halkın sağlığını korumak için Covid-19 tedbirlerine uymayanlara göz açtırmıyor.

Başkan Gürkan:“Hizmet Ve Yatırımlarda Açık Ara Öndeyiz”

2021 Yılı Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı’nın dokuzuncusu, Yeşilyurt İlçesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve muhtarların katıldığı toplantıyla gerçekleştirildi.

Başkan Gürkan" Atalarımız Gibi Hizmet Destanları Yazma Sorumluluğumuz Var"

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’tan Başkan Gürkan’a Ziyaret: “Başkanımızın Katkılarıyla Malatya Zirveye Tırmanıyor”

Gençler Otizm ve Farkındalık Gününü Unutmadı

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Gençlik Kolları Genel başkanlığı İbni Sina özel eğitim ve uygulama okulunda 2 Nisan otizm ve farkındalık günü münasebetiyle Etkinlik Düzenlendi.

Battalgazi Belediyesi’nden Mavi Balonlarla Otizm Farkındalığı

Battalgazi Belediyesi tarafından 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık günü kapsamında "Otizme Mavi Işık Yak" etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılanlar, otizme dikkat çekmek amacıyla otizmli çocuklarla birlikte doğaya mavi balon uçurdu.

Keskin: Malatya’ya Sahip Çıkmak Görevimiz

Malatya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Malatya’nın değerlerine ve kente sahip çıkmayı kendilerine görev edindiklerini belirterek, “Malatya’ya sahip çıkmak görevimizdir, sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Gürkan“Mahallelilik Kültürü Projesi, Bir Türkiye Projesi Olmalı”

Başkan Gürkan Melekababa Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Torbacılara Polisten Şok Baskın

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri zehir tacirlerine şok baskınlarla göz açtırmıyor. Sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 468 gr kannabinoidele ele geçirilirken yakalanan 2 şahıs ise Mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Başkan Gürkan: “Şehrimizi Gülistan Yapmak İçin Buradayız”

Arapgir, yük olan değil her anlamda yük alan bir kültürün ocağıdır. Kimseye yük olmayı kabul etmez. Dolayısıyla Arapgir’de toplantımızı icra ederken yapılan ve yapılacak olan işlerin koordinasyonunu muhtarlarında seçilmiş insanlar olarak mahalleleri ve halkı adına istek ve taleplerini değerlendireceğiz.

Keskin; “Esnafımızın Cumhurbaşkanımızdan 2 Önemli Beklentisi Var”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, son 1 hafta da 850 işyerini tek tek ziyaret ederek görüştüğünü anlatarak, “Cumartesi günü işyerlerimizi açalım, Pazar günü kapalı kalsın. Faizsiz, 1 yıl ödemesiz 100 bin TL tutarında kredi talep ediyoruz.” dedi.

MHP Malatya Mv. Mehmet Fendoğlu Muhtarların Taleplerini TBMM Genel Kurulunda Gündeme Getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda söz alarak “ Hisartepe, Tanışık, Hacıyusuflar, Beydağı, Üzümlü, Hacı Halil Oğlu Çiftliği, Yenice, Fırıncı, Kapıkaya, Çolaklı, Topluca, Gülümuşağı, Kuluşağı ve Şişman Mahalle muhtarlarımız, biz muhtarlar olarak çok zor durumdayız, tek katlı konutlar küçük geldiğinden dolayı köylümüze kabul ettiremiyoruz; muhtarlarımız Pütürge, Doğanyol ve Battalgazi Düzyol Mahallesi'nde olduğu gibi konutların iki katlı yapılmasını talep etmektedir.” Diyerek Muhtarların taleplerini TBMM Genel kurulunda gündeme getirdi.