Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Güder’den Dereceye Giren Öğrencilere Sürpriz Hediye

Başkan Güder, Bilgi Yarışmasının Ödül Törenine Katıldı

Narkotik'ten Uyuşturucu İle Mücadelede Broşürlü Bilgilendirme!

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla mücadele kapsamında vatandaşların da konuya desteklerini sağlamak amacıyla Kale ilçesinde uygulama noktasında Narkotik Suçlarla Mücadele şube müdürlüğü ekipleri araç sürücü ve vatandaşlara sucuk ekmek ikram ederek Bilgilendirici broşürler dağıtıp farkındalık çalışmaları gerçekleştirdiler.

Malatya’da Ramazan Ayında Evine Sıcak Yemek Girmeyen Ev Kalmayacak

Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan yardım programı için Büyükşehir Belediyesi önünde bir program düzenlendi.

Büyükşehir Zabıtası Balıkçı Esnaflarını Denetlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri ile İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri vatandaşların sağlıklı ve hijyenikbalık tüketimini sağlamak için denetimlerini sürdürüyor.

Battalgazi Belediyesi Temizlik Görevlilerine Sürpriz Kutlama

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 sürecinde görevlerini fedakarca yürüten Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine, Zafer Mahallesi’ndeki vatandaşlardan önceki gece sürpriz bir kutlama programı düzenlendi.

Ticaret Borsasından Öğrencilere Kırtasiye Ve Spor Malzemesi Yardımı

Malatya Ticaret Borsası, İnönü Üniversitesi ve Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Hacı Halil Çiftliği İlkokulu ve Ortaokulu’ndaki öğrencilere kırtasiye ve spor malzemesi yardımı yapıldı.

Fırat Edaş Ramazan Ayında kesintisiz Enerji İçin Hazırlıklarını Tamamladı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.,Ramazan ayında müşterilerine kaliteli ve kesintisiz enerjiyi en iyi şekilde verebilmek için sorumluluk bölgesinde gerekli tüm tedbirleri aldı.

Öğretmenler Medeniyetin Kalbi Battalgazi’yi Fotoğrafladı

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kadrajdan Kültüre Şehir Hikayeleri” projesi kapsamında Medeniyetin Kalbi Battalgazi’nin tarihi mekanlarını gezen fotoğraf tutkunu öğretmenler, ilçenin tarihi güzellikleri, doğal ve kültürel zenginliklerini fotoğraflayarak, kayıt altına aldı.

Sokak Kısıtlamasına uymayan 21 Şahsa Ceza!

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Covid -19 ile mücadele kapsamında alınan kararların denetimini sıkı şekilde yapıyor. Kurallara uymayanlara gerekli uyarı ve ceza işlemi gerçekleştiriliyor.

MTÜ ve BÜGEM Arasında Alanında İlk İş Birliği Protokolü İmzalandı

“MTÜ Öğrencileri Stajyer Olarak Kabul Edilecek”

ESKKK Başkanı Ali Evren'den Ramazan Ayı Mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop. Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ali Evren Ramazan Ayı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Evren Mesajında;

Ramazan Ayı Mesajları

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif vesilesiyle Kurum, Milletvekilleri, Siyasi Parti Başkan ve Sivil Toplum temsilcileri birer mesaj yayınladılar. Mesajlarda;

Başkan Gürkan“Hizmet Destanları Yazmaya Devam Edeceğiz”

Ramada Altın Kayısı Hotel de düzenlenen programa Medya büyük ilgi gösterirken Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yaptıkları çalışmaları ve İki Yılını Değerlendirdi

Battalgazi Belediyesi’nden 10 Milyonluk Yatırım

Battalgazi Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Yeşil Geleceğe Ortak Ol! Kampanyasına 1.500 Fidan Dikimiyle Destek

Yeşilyurt Belediyesi, Memur-Sen Şube Başkanlığı, Genç Birlik Vakfı Şube Başkanlığı ile Gençlik ve Eğitim Derneği işbirliğiyle Yakınca mahallesinde fidan dikme programı düzenlendi.

Başkan Gürkan, Belediye Çalışanlarıyla İstişare Toplantısı Yaptı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları'nın da katıldığı istişare toplantısı gerçekleştirdi.