Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

PKK/KCK Terör Örgütü Propagandası Yapan Şüpheli Şahıs Yakalandı

PKK/KCK Terör Örgütü Propagandası Yaptığı tespit edilen 1 Şahıs Jandarma ekiplerinin başarılı çalışması sonucu yakalandı. Malatya İl Jandarma Komutanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada;

“Personellerimizi Yalnız Bırakmıyoruz”

Başkan Çınar’ın Talimatıyla Covıd-19 Testi Pozitif Çıkan Personellere ‘Tedavi Destek Paketi’

Büyükşehir'den Anlamlı Kampanya “Bir Kitap’ta Sen Bağışla”

Vatandaşlarımız Evlerinde Fazla Olan Veya Okumadıkları Kitapları Gençlik Merkezimize Bağışlayabilirler

Damızlık Koç-Teke Alımına İlişkin Uygulama Esasları Tebliği Yayınlandı.

Malatya Tarım Ve Orman İl Müdürü Tahir Macit Yaptığı açıklamada" Damızlık Koç-Teke Alımına İlişkin Uygulama Esasları Tebliği Yayınlandı" dedi.

Başkan Çınar, Yapımı Süren Gündüzbey Sosyal Tesislerini İnceledi

Gündüzbey Sosyal Tesislerimiz ile Gündüzbey’in tüm zenginliklerini dünyaya tanıtacağız.

Büyükşehir Zabıta Ekiplerinden Hafriyat Denetimi

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından 2020-2021 yılları arasında 94 bin denetim yapıldı

Başkan Güder, Genç Sporcularla Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyespor bünyesindeki sporcular ve antrenörleriyle bir araya geldi. Başkan Güder, “Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle Battalgazi’mize milyonluk yatırımlar kazandırdık. Gençlerimiz için hiçbir yatırımdan kaçmadık, kaçmayacağız” dedi.

Yeşilyurt Belediyesinden Çilesiz Mahallesine Spor Yatırımı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Çilesiz mahallemizi, iki adet tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları, ikili soyunma odaları, bisiklet ve yürüyüş yollarını içerisine alan spor yatırımıyla buluşturacağız.” diye konuştu.

81 İl Valiliğine Tam Kapanma Tedbirleri Genelgesi Gönderildi

Malatya Valiliği Resmi İnternet Sitesinden yapılan açıklamada; Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’da başlayıp 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’te bitecek şekilde tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır." denildi.

Aranan 48 Kişi Jandarma Ekiplerince Yakalandı!

Malatya İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada 22-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında aranan 48 Şahıs Jandarma ekipleri tarafından yakalanırken, Sokak kısıtlaması ve Kurallara uymayan 33 şahsa ise 114.477 Tl idari para cezası kesildiği bildirildi.

Battalgazi Protokolü, 23 Nisan’da Çocuklara Devredildi

Battalgazi Belediyesi, dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ‘Hayalimdeki Meslek ile Buluşuyorum’ isimli bir program düzenledi.

Başkan Gürkan'dan Batı Kollektörü Sivasyolu Tepeköy Yatay Sondaj Çalışmalarında İnceleme

Batı Kollektörü Sivasyolu Tepeköy Yatay Sondaj Çalışmalarını İnceleyen Gürkan;Ettiğimiz Kısımları Yılsonuna Kadar Bitiriyoruz”

Tarihi Yeşilyurt Konaklarına Sanatçı Akını

Malatya’lı Ünlü Sanatçı Halil İbrahim Kalaycıoğlu İle Film Yapımcısı Aytaç Ağdağ, Tarihi Yeşilyurt Konaklarını Gezdi...

Sokak Kısıtlamasında 71 Şahsa Ceza

Malatya'da Polis ekipleri Covid -19 ile etkin mücadele kapsamında Sokak Kısıtlamasına uymayan 71 şahsa toplam 63.900 Tl. cezai işlem uygularken, 19 işyerine ve Toplu Ticari araçlarda ise 7 araca işlem yaptı.

Genel Başkan Adıyaman'dan Jeo Biden'e Sert Tepki!

Şehit Gazi Sen Sağlık Genel Başkanı Ahmet Adıyaman 24 Nisan'da Amerikan Başkanı Joe Biden'in 1915 olaylarına Soykırım demesine sert tepki göstererek Kendilerinin kanlı tarihlerine bakmaları gerektiğini belirterek Şanlı Türk Tarihine Kimsenin laf söyleyemeyeceğini belirtti.

Malatya’nın Gelecek 100 Yılını Düşünmek Gibi Bir Sorumluluğumuz Var

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Beylerderesi mevkiinde yapımı devam eden su deposu inşaat alanında incelemelerde bulundu.