Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Rektör Karabulut, Üniversite Yolunda Programının Konuğu Oldu

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, TV 100’de Bengü Kantekin'in sunduğu “Üniversite Yolunda” programına konuk olarak, Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin akademik ve bilimsel çalışmaları hakkında bilgiler vererek, Malatya ve MTÜ hakkında merak edilenleri cevapladı.

Başkan Gürkan Küçük Dokunuşlarla Büyük İşler Yapıyor

İki Yıl İçinde Trafik, Ulaşım Ve Yolla İlgili Sıkıntı Kalmayacak

Başkan Güder: “Esnafımız Mutlu Olursa Bizde Mutlu Oluruz”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, sokağa çıkma kısıtlamasında mesailerine devam eden Taksici esnafı ile bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.

Keskin; “Market Tedbirleri Uygulaması, Geç Ama Beklentimiz Olan Bir Uygulamadır”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, marketlerde vatandaşların zorunlu temel ihtiyaçları kapsamındaki ürünlerin dışında herhangi bir ürün satışına yasak getiren uygulamayı sonuna kadar desteklediklerini ve bu uygulamanın kalıcı olmasını istediklerini bildirdi.

Büyükşehir Belediyesi İftarda Vatandaşlarını Yalnız Bırakmıyor

Belsos 4 Bin Kişiye Sıcak Yemek Dağıtıyor

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Trafik Denetimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı trafik ekipleri, Malatya’da trafik sıkışıklığının yaşanmaması için sorumluluk alanı içerisinde bulunan caddelerde denetimlerine devam ediyor.

Ağbaba; “Fabrika Sizlerin Sayesinde Tarihi Rekorlara İmza Atıyor. İyi Ki Varsınız”

Ağbaba ve Kiraz’dan Şeker Fabrikasına Ziyaret

1-30 Nisan 2021 Asayiş Olayları

Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; " İl Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği kamu düzenin sağlanması, suç ve suçlularla etkin mücadele amacıyla 01 - 30 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen uygulama ve denetimler sonucunda;

Battalgazi’de Yarı Olimpik Havuz Çalışmaları Sürüyor

Battalgazi Belediyesi, Göztepe Mahallesinde yapımına başladığı Yarı Olimpik Kapalı Yüzme havuzu inşaatındaki çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Sokak Kısıtlamasında 91 Şahsa Ceza

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Covid -19 ile etkin mücadele kapsamında son 24 saatte Sokak Kısıtlamasına uymayan 91 şahsa toplam 81.900 Tl. cezai işlem uygularken, 23 iş yerine işlem yaptı.

UNESCO’ya Resmi Başvuru Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, UNESCO’nun Yaratıcı Şehirler Ağı / Gastronomi Alanına başvuru yapılması ile ilgili online bir istişare toplantısı düzenlendi.

MHP İl Başkanı Samanlı" Ne Mutlu Türküm Diyene"

Türk Milliyetçiliği bizim özümüzdür, kimliğimizdir. Biz bu kimliği atalarımız Bilge Kağan’dan, Teoman Han’dan, Atilla’dan, Alp Er Tunga’dan, Fatih’ten, Kanuni’den, Atatürk’ten alıyoruz.

Fırat EDAŞ Tam Kapanmada Ekipleri İle 7/24 Görevinin Başında

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ),Ramazan Bayramı’nı da içine alan tam kapanma boyunca görev bölgesinde enerji arzı sürekliliğini en iyi şekilde sağlamak için tüm bakım çalışmalarını tamamladı.

MTÜ ve TOKİ Arasında İşbirliği Protokolü

MTÜ ve TOKİ Arasında Toplu Konut Projesi Protokolü

Başkan Çınar, Temizlik İşler Müdürlüğü Personelleriyle Biraraya Geldi

Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürü Osman Sağdıç’dan devam eden çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı.

Keskin: “Borcu Ve Sıkıntısı Olana Kredi Verilir”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, KOSGEB’in imalat sektörü için vereceği kredi şartına “Vergi ve prim borcu olmayan” şartı konulmasına tepki göstererek,” Borcu olan insana kredi verilir ki, insanlar borcunu kapatsın, ayakta kalabilsin, üretim yapabilsin. Borcu olmayanın krediye ihtiyacı olmaz.” dedi.