Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Güder, Ekiplerin Orduzu’daki Çalışmalarını İnceledi

Orduzu bölgesinde yapımı devam eden 30 metrelik bağlantı yolu ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’mize hizmetin en güzelini getirmek için Battalgazi Belediyesi olarak gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

İtfaiye Ekipleri Boğulma Olaylarına Karşı Uyardı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, vatandaşlara boğulma vakaları konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Malatya'da Binlerce Balık Telef Oldu

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu barajının kapaklarının açılması sonucu Sultansuyu Çayında bulunan binlerce balık türü telef oldu.

Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı Yüzleri Güldürmeye Devam Ediyor

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı, Ramazan Ayı münasebetiyle kırsal mahallerde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere yapmış oldukları yardımlar ile yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi’nden Bulgurlu Mahallesine 7.5 Milyonluk Yatırım

Battalgazi Belediyesi, güneş enerjisinden faydalanmak ve Belediye iştiraklerinin enerji ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Bulgurlu Mahallesine 7.5 milyonluk yatırım ile 1 Megavatlık Güneş Enerji Santrali (GES) kurdu.

Sokağa Çıkma Yasağında 102 Şahsa Ceza

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Covid -19 ile etkin mücadele kapsamında son 24 saatte Sokak Kısıtlamasına uymayan 102 şahsa toplam 91.800 Tl. cezai işlem uygularken, 20 iş yerine işlem yaptı.

Pandemi Sürecinde Kutsal Bir Görev İfa Ediyorsunuz

Başkan Gürkan Pandemi Sürecinde Özveriyle Çalışan Mezarlık Personeliyle Bir Araya Geldi

Basın Açıklaması (Ales Sınavı için Nüfus Müdürlüğünün Açık Olması)

Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada " Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavının (2021-ALES/1), 2021 yılı ÖSYM Sınav Takviminde ilan edilen 2 Mayıs 2021 Pazar günü gerçekleştirileceği üzere;

Başkan Çınar'dan Beylerderesi’nde Yapımı Devam Eden Millet Bahçesi ve Seyir Terasında İnceleme

“Beylerderesi Dev Yatırımlarla Cazibe Merkezi Olacak”

BBP'li Türkkanı'dan 1 Mayıs Mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK üyesi Gökmen Türkkanı yazılı açıklamasında, Türkiye'de 1 Mayıs'ın uzun yıllar marjinal sol gruplar ve terör yandaşları tarafından istismar edildiğini belirtti.

Son Dakika Karar Ve Uygulamalar  Asla Kabul Edilemez

Büyük Birlik Partisi İş Dünyasından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, "Son Dakika Karar Ve Uygulamalar  Asla Kabul Edilemez".

DEVA Partisi İl Teşkilatından Saldırıya Kınama

DEVA Partisi Malatya Sağlık Politikaları Başkanlığı Hafta içi Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana gelen Sağlık çalışanlarına karşı yapılan saldırı olayını yazılı basın açıklaması yaparak sert bir dille kınadı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Malatya’ya 4x4’lük Yardım

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı, her fırsatta olduğu gibi Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini unutmadı ve yardım için kolları sıvadı.

Malatya’da Kişi Başına Düşen Yeşil Alan Miktarını İki Katına Çıkarıyoruz

Özalper Bölge Parkında İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan Malatya’da Kişi Başına Düşen Yeşil Alan Miktarını İki Katına Çıkarıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Kadın Kolları Tüm ilçelerde Örgütlendi.

Darende, Pütürge, Kale, Doğanyol ve Kuluncak ilçelerinde ilk kez CHP İlçe Kadın Kolları yönetimi oluşturuldu.

ESKKK Başkanı Ali Evren" Çalışmalarımız Sonuç Verdi. Takipli Borca Ödeme Kolaylığı"

Malatya Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren “ Kooperatifimiz Takibine intikal eden borcunuzun gecikme faizi silinip yeniden 18 taksitte yapılandırma tarihi 30/04/2021’den 31/07/2021 tarihine kadar uzatılmıştır” dedi.