Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yeni Fuar Merkezi Haziran Ayında Tamamlanacak

Başkan Gürkan, “Büyükşehir Malatya’ya Yakışır Modern Bir Fuar Merkezi Yapılıyor”

Başkan Güder, Orduzu’daki Alt Yapı Çalışmalarını İnceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Orduzu bölgesinde devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, vatandaşların çalışmalardan olumsuz etkilenmemesi için ekiplerin dikkatli hareket etmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Yardımcıoğlu’ndan Kripto Para Açıklaması Yeni Bir Saadet Zinciri

Türkiye’de son zamanlarda ünlü isimlerin çekilişiyle öne çıkan kripto para borsası Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer’in 2 milyar dolar ile yurtdışına kaçmasıyla ülkenin gündemi kripto paralar oldu.

Mv. Ağbaba’dan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’na Gri Pasaport Soruları

“Bir Ülkenin Onuru Ve Saygınlığı Olan Pasaportun İtibarını Korumak Bakanlığınızın En Temel Görevi Değil Midir?” “Kaçakçılığı Ortaya Çıkaran Konsolosluk Görevlileri Neden Merkeze Çekildi? ”

Sokağa Çıkma Kısıtlamasında 104 Şahsa Ceza

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Covid -19 ile etkin mücadele kapsamında Sokak Kısıtlamasına uymayan 104 şahsa toplam 93.600 Tl. cezai işlem uygularken, 5 işyerine ve Toplu Ticari araçlarda ise 2 araca işlem yaptı.

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Bşk. Özcan’dan Yeni Malatyaspor’a Destek Mesajı.

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Memet Özcan , Helenex Yeni Malatyaspor’a destek mesajı yayımladı.

Genel Başkan Destici Soykırım Çamuru Bizde Tutmaz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, ABD Başkanı Joe Biden'ın sözde “Ermeni soykırımı” ifadesine ilişkin, “Soykırım arayanlar, 17. 18. 19. yy ABD'si ile Karabağ'a, Hocalı'ya baksınlar. Soykırım çamuru bizde tutmaz” dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den Tokat Gibi Cevap

Büyük Büyük Birlik (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kürt Sorunu vardır diyen Hdp’li Saruhan Oruç’a ve Osmanlı’ya hakaret eden TİP Genel Başkanı Erkan Baş’a tokat gibi cevap verdi.

Karaca Group Malatya Temalı Çalışma Yapmak Üzere Malatya'da

Karaca Group Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Karaca ve kreatif ekibi ilimize gelerek Malatya temalı yeni projeleri için Vali Aydın Baruş ile görüş alış verişinde bulundu.

23 Nisan Malatya'da Konvoyla ve Havai Fişek Gösterisiyle Kutlandı

Vali Aydın Baruş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklere katıldı.

Başkan Güder’den Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 15 Temmuz Şehidi Engin Tilbeç ve Şehit J.Er Ercan Akın’ın baba ocağını ziyaret etti.

Battalgazi Belediyesi, 23 Nisan’ı Çocukların Evine Götürdü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel bir programa imza atan Battalgazi Belediyesi, rengarenk süslediği üstü açık tur otobüsüyle, koronavirüs tedbirleri kapsamında bu yılda evlerinden çıkamayan çocukların bayramını kutladı.

Kiraz, “5 Kişiyle Bile Çelengimizin Sunulmasına İzin Verilmediği İçin Tek Başıma Sunuyorum."

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz yaptığı yazılı basın açıklamasında;

Çınar" Eğitim Yatırımlarına Örnek Gösterilecek Özel Bir Eser

Yeşilyurt Belediyesine devri gerçekleşen Kiltepe Mahallesi Sunguroğlu Sokak’ta bulunan 5 katlı bina, Fırat Kalkınma Ajansının (SOGEP) kapsamında verdiği desteğin ardından Yeşilyurt Belediyesi tarafından gerçekleştirilen tadilat ve bakım çalışmalarından sonra Kiltepe Kadın Mesleki Eğitim Merkezine dönüştürülüyor.

Başkan Gürkan, “ İnşaat Çalışmamız Yılsonunda Tamamlanacak”

Eski Özel İdare Binası alanında yapılacak olan İş Merkezi Çalışmaları Başladı

Covid-19 Denetimlerinde Kurallara Uymayanlara Af Yok

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Covid -19 ile etkin mücadele kapsamında Sokak Kısıtlamasına uymayan 24 şahsa toplam 21.600 Tl. cezai işlem uygularken, 5 işyerine ise işlem yaptı.