Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Gürkan“Bir Partiye Mensup Olabiliriz Ama Asla Hizmette Terazimiz Şaşmaz”

İlçe Koordinasyon Toplantılarının 4. Durağı Battalgazi İlçesi Oldu

Cemiyetimizin Güzin Ablası Hayırlı Olsuna Geldi

Malatya'da Gazetecilerin "Güzin Ablası" Eczacı Güzin Koçak Ankara'dan geldiği Malatya'da Gazeteciler Cemiyetini ziyarete geldi.

Keskin: “Kısıtlama Olursa Bundan En Çok Esnaf Zarar Görür”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnafların koronavirüs ile ilgili kurallara uymasını bir kez daha isteyerek, “Kısıtlama oldu mu ilk kapanacak yerler esnaf oluyor" dedi.

“Penceremden Pandemi” Resim Yarışması’nın Ödülleri Sahiplerini Buldu

Battalgazi Belediyesi’nin salgın sürecinde insanların değişen yaşam tarzlarını, alışkanlıklarını ve iletişim biçimlerini görsel sanatlar yoluyla ifade edebilmelerine destek olmak amacıyla düzenlediği “Penceremden Pandemi” konulu resim yarışmasının ödül töreni düzenlendi.

AK Parti Mv. Tüfenkci’den Sultansuyu Harası İlgili İddialara Cevap

"Sultansuyu Harası'nın özelleştirilmesini bugüne kadar kabul etmedik bundan sonra da kabul etmeyiz, Kimse bunun üzerinden siyasi rant yapmaya çalışmasın"

Jandarma Hırsızlara Göz Açtırmadı

Malatya'nın Yeşilyurt ve Akçadağ ilçelerinde 2021 yılı Mart ayı içerisinde meydana gelen, İşyerinden Hırsızlık ve Haberleşme Kablo Hırsızlığı olaylarını Jandarma Komutanlığı özel ekip kurarak aydınlattı.

Başkan Güder’den Berat Kandili Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan-ı Şerifin habercisi olan 'Berat Kandili' dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

Malatya Yeni Bir Bağlantı Yoluna Daha Kavuştu!

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bağlantı Yolundaki Çalışmalar Tamamlandı

Maski Kendirli’de İçme Suyu Hattını Deplase Ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yeşilyurt İlçesi Kendirli Mahallesi Sivas yolu güzergâhında Kuzey Çevreyolu kavşak çalışması noktasında bulunan içme suyu hattının yerini değiştiriyor.

Sosyal Medyadan DHKP/C Terör Örgütü Propagandası Yapanlara Jandarma'dan Operasyon

Malatya'nın Akçadağ İlçesinde sosyal medya üzerinden DHKP/C terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen 2 şahıs gözaltına alınırken çok sayıda örgütsel döküman ele geçirildi.

Çiftçilere Pancar Ödemeleri Başlıyor!

Malatya Şeker Fabrikası 2020 yılında çiftçilerden aldığı 597.000 Ton Pancar'ın parasını çiftçilere ödeme başladığını duyurdu.

Covid-19 Tedbirlerine Polis Denetimi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Covid-19 ile mücadele kapsamında alınan tedbirleri kontrol amacıyla yaptığı uygulamalarda tedbirlere uymayanlara anında müdahale ediyor.

Diyabet, Sağlık ve İleri Yaş İkinci Programı Yapıldı

Büyükşehir Belediyesi’nin Yaşlılar Haftası Etkinlikleri Sürüyor. Vefa Konağında; Diyabet, Sağlık ve İleri Yaş İkinci Programı Yapıldı

Ay-yıldızlılar, galibiyetle başladı

A Milli Futbol Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında Hollanda'yı 4-2 Mağlup Etti.

Başkan Güder, Ak Parti 7.Olağan Kongresine Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti'nin 7'nci Büyük Olağan Kongresine katıldı.

Keskin: “ Esnaf için faizsiz, 1 yıl ödemesiz 100 bin TL kredi istiyoruz”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Şuanda hükümetimizden 1 yıl ödemesiz, faizsiz 100 bin TL kredi istiyoruz. Başka türlü esnafın ayağa kalkması zor.” dedi.