Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MHP İl Başkanı Samanlı'dan 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarına Ziyaret

MHP Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve Yönetim Kurulu 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarını Ziyaret Etti.

MHP Malatya Teşkilatı Ziyaretlerine Devam Ediyor! Başkan Samanlı” Herşeyimizi Şehit ve Gazilerimize Borçluyuz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, il genelindeki ziyaretlerine yoğun bir tempo ile devam ediyor.

Başkan Gürkan: Niyazı Mısri’nin Eserlerinde İnsan Sevgisi, Birlik ve Beraberlik Vardır

olan Niyazi Mısri’nin sadece yaşadığı döneme değil, aynı zamanda günümüz dünyasına etki eden söylemlerine dikkat çekmek için program düzenlendi. Niyazı Mısri üzerinden hoşgörü kenti olan Malatya’da ortak yaşama kültürü içerisinde birlik ve beraberlik mesajı vermek amacıyla yapılan “Mısri Sofrasında Gönül Sohbetleri” konulubir program düzenlendi.

İçişleri Bakanlığından Yaya Geçitlerinde Farkındalık Etkinliği

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliklerine gönderilen genelgeyle yayalar için farkındalık etkinliği düzenleniyor. İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliklerine gönderilen genelgeyle yayalar için farkındalık etkinliği düzenleniyor.

Büyükşehir, Dünya Tiyatrolar Gününü Çocuklarla Kutladı

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ekibi tarafından 4-6 yaş arasında Semt Konaklarında eğitim gören öğrencilere çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İlyas Kitap Kafe, Kitapseverlerin Hizmetine Sunuldu

Millet Kıraathaneleri ve Kitap Kafelerin sayısını artırmaya devam eden Yeşilyurt Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüyle imzalanan ‘Gençlik ve Gönüllülük İş Birliği Protokolü’ ile yapımını tamamladığı İlyas Kitap Kafe’yi vatandaşlarla buluşturarak, eğitim yatırımlarına bir tanesini daha ekledi.

Eski Milletvekili Garip’ten Başkan Güder’e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milli Türk Talebe Birliği (MTBB) Malatya Şubesi’nin düzenleyeceği ‘28 Şubat Postmodern Darbesi’ konulu söyleşi için Malatya’ya gelen 22.Dönem AK Parti Milletvekili ve Yazar-Şair-Ressam Recep Garip’i konuk etti.

Haydi Yerel Yönetimler Görev Sizin

Doğanşehir ilçesine bağlı Melet Deresi. Sonradan Koçdere ismini almış. Çoğumuz biliriz Melet Deresini 8-9 köyün içme suyunun geldiği yer.

“ Malatya’ya Huzur Şehri Diye Bir Tohum Ektik”

Akçadağ Dayanışma Derneğini Ziyaret Eden Başkan Gürkan: “ Malatya’ya Huzur Şehri Diye Bir Tohum Ektik”

Maski’den Akçadağ’da 5 Mahalleye 20 Bin Metrelik Altyapı Yatırımı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu alt yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Başkan Gürkan Mimder 4. Olağan Kongresine Katıldı

Gürkan, “ Müteahhitlerimizle İstişare ve Ortak Akılla Güzel İşler Yapıyoruz”

İlçe Koordinasyon Toplantılarına Akçadağ İlçesiyle Devam Edildi

Başkan Gürkan: “Çalışmadan, Yorulmadan Muhterem Olunmaz”

CHP İl Bşk. Kiraz“ Sazlıcalıların mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesi gerekiyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Hekimhan ilçesine bağlı Aşağı Sazlıca ve Yukarı Salıca Mahallelerinde yaşanan fırtına sonrası birçok evin çatısının uçtuğunu ve evlerde zarar meydana geldiğini ifade ederek, “Malatya baharı beklerken kışla karşılaştı. Bir an önce ilgili kurumlar sorunların giderilmelerine katkı sunmalarıdır.

MHP İl Bşk. Samanlı” Birlik ve Dirlik Varsa Biz Varız”

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı’nın Kandil Gecesi Ziyaretleri Takdir Topladı

Ankara Pütürgeliler Derneği nde Eczacı Güzin Koçak Dönemi

Ankara Pütürgeliler Derneği Olağan Genel Kurulu MASTÖB kongre salonunda yapıldı.

Başkan Güder: “Kandil Geleneklerimizi Yaşatmamız Gerekiyor”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Berat Kandili nedeniyle vatandaşlara kandil simidi ikram etti. Tüm İslam Alemi’nin mübarek Berat Kandili’ni kutlayan Başkan Güder, kandillerin sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, müstesna zaman dilimleri olduğunu belirtti.