Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

ESKKK Başkanı Ali Evren'den Ramazan Ayı Mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop. Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ali Evren Ramazan Ayı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Evren Mesajında;

Ramazan Ayı Mesajları

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif vesilesiyle Kurum, Milletvekilleri, Siyasi Parti Başkan ve Sivil Toplum temsilcileri birer mesaj yayınladılar. Mesajlarda;

Başkan Gürkan“Hizmet Destanları Yazmaya Devam Edeceğiz”

Ramada Altın Kayısı Hotel de düzenlenen programa Medya büyük ilgi gösterirken Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yaptıkları çalışmaları ve İki Yılını Değerlendirdi

Battalgazi Belediyesi’nden 10 Milyonluk Yatırım

Battalgazi Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Yeşil Geleceğe Ortak Ol! Kampanyasına 1.500 Fidan Dikimiyle Destek

Yeşilyurt Belediyesi, Memur-Sen Şube Başkanlığı, Genç Birlik Vakfı Şube Başkanlığı ile Gençlik ve Eğitim Derneği işbirliğiyle Yakınca mahallesinde fidan dikme programı düzenlendi.

Başkan Gürkan, Belediye Çalışanlarıyla İstişare Toplantısı Yaptı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları'nın da katıldığı istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Mv. Ağbaba" Yeşilyurt Belediyesi Belediye İmkânlarını Kullanarak 43 Kişiyi Yurtdışına Kaçırdı" İddiası

Veli Ağbaba, Ak Partili Belediyede Yaşanan Skandalı Gündeme Getirdi! Yeşilyurt Belediyesi Belediye İmkânlarını Kullanarak 43 Kişiyi Yurtdışına Kaçırdı!

Başkan Gürkan Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yılı dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’e ziyaret

“Polis Teşkilatımız Asayiş ve Huzur İçin Canı ve Kanı Pahasına Mücadele Ediyor”

Polis'ten Covid-19 Denetimleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Covid -19 ile mücadele kapsamında alınan denetimleri aralıksız kontrol ederek uymayanlara gerekli uyarı ve cezayı kesmeye devam ediyor.

Suluköy’lü Gençlerin ‘Futbol Sahası’ Talebi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2021 yılı yatırım programına dâhil edilen Suluköy Mahallesi ‘Semt Sahası’ projesinin uygulanacağı alanda incelemelerde bulundu.

Başkan Güder’den Görev Başındaki Polislere Sürpriz Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla, Beydağı Polis Merkezi ve Elazığ-Malatya karayolu üzerinde bulunan Uygulama Noktası’ndaki polis memurlarını ziyaret ederek, görev başındaki personelin ‘Polis Haftası'nı kutladı.

Başkan Güder’den Ramazan Ayı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan ayının gelmesi nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı. 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Güder, bu özel ayın tüm İslam alemine bolluk bereket ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Kiraz’dan Yeşilyurt Belediyesine Sert Tepki“ Siz Halktan ve CHP'den Korkuyorsunuz'”

Yeşilyurt Belediye Meclisi Nisan Ayı toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyelerine yönelik alınan kararlara İl Başkanı Enver Kiraz'dan tepki geldi.

Dağdeviren: 'Malatya’da 6 bin Kadın Şiddet Mağduru'

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren “Malatya’da 6 bin kadın aile içi şiddet mağduru. Her ay 60 kadar kadın için mahkemelerden koruma kararı alınıyor. Pandemi kurallarını takip eden polis, asli görevlerini de yapmak zorunda. Sahada Polisin dışında, Sağlık Çalışanlarının dışında görev yapanların sayısı ortada. 3 Bin Polisle tüm gücümüzle görevimizin başındayız” dedi.

Yeşilyurt Dalbastı Kirazının Coğrafi İşaret Tescil Belgesi Yeşilyurt Belediyesine Devredildi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, Yeşilyurt Dalbastı Kirazı’nın Coğrafi İşaret Tescil Belgesinin Yeşilyurt Belediyesine devredilmesine yönelik protokolü imzaladılar.

MEB Ölçme, Değ. ve Sınav Hizmetleri Genel Müd. Dr. Sadri Şensoy Malatya’da

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Sadri Şensoy Malatya ziyaretinde Uluslararası Okuma Becerilerinde Gelişim Araştırmasında (PIRLS) Türkiye’yi temsil edecek olan okulları ziyaret etti.