Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Koçak'tan Rektör Prof. Dr. Bentli’ye Ziyaret

Ankara Pütürgeliler Dayanışma Derneği Başkanı Ecz. Güzin Koçak, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli’yi makamında ziyaret etti.

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Şahin’den Derin Haber’e Ziyaret

İyi Parti Malatya Milletvekili aday adayı Deneyimli siyasetçi Gökhan Şahin Malatya Derin Haber’i ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Battalgazi Meclisi Toplandı

Battalgazi Belediye Meclisi Başkan Vekili Zafer Kırçuval Başkanlığında toplanarak 14 Gündem Maddesini Görüştü

Başkan Gürkan Yaka GES Tesislerini İnceledi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, artan enerji maliyetlerini en aza indirgemek adına Güneş Enerji Santrali (GES) çalışmalarına devam ediyor.

TSO Üyelerine TARSİM Anlatıldı

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, oda üyelerine seslenerek “Lütfen, sorunlarınız ne olursa olsun meslek komiteniz aracılığıyla bize taşıyın” dedi.

Ocak’ta 314 Şahıs Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekiplerince 2023 Ocak ayında ilimiz genelinde çeşitli suçlardan toplam 314 Aranan Şahıs yakalandı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin Acı Günü

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin babası Ali İhsan Destici, geçirdiği kalp krizi sonucu Edirne’de 89 yaşında yaşamını yitirdi.

Koçak’tan Başkan Ali Evren’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Ankara Pütürgeliler Dayanışma Derneği Başkanı Ecz. Güzin Koçak, yapılan kongre ile yeniden başkanlığına seçilen ESKKK Başkanı Ali Evren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Yatırımcı kamu kurum ve kuruluşların İldeki projeleri hakkında bilgi almak, kurumlar arası koordinasyonu sağlamak ve iş birliğini güçlendirmek amacıyla yapılan 2023 yılı 1. İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Hulusi Şahin Başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkan Karadağ: Hekimhan Çok Şanslı Bir İlçe

Malatya’da büyükşehir belediye başkanımız Selahattin Başkan diğer ilçelere nasıl hizmet yapıyorsa Hekimhan’a da aynısını yapıyor. Biz onunla birlikte bütünleştik. Yol, asfalt yaparız ama bizim en büyük yaptığımız Malatya’da Türkiye’ye örnek olan birliği, beraberliği, kardeşliği sağladık.

Sorunlu Bir Yer Bırakmayacağız

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Malatyalıların daha temiz ve daha sağlıklı bir altyapıya kavuşması adına çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Arapgir Belediyesinden Taşeron İşçilere Rekor Zam

Arapgir Belediyesinden Taşeron İşçilerin Ücretlerine ve Sosyal Haklarına Zam Yapıldı

100. Yıl Parkında İnceleme

100. Yıl Parkında İncelemelerde Bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan” 100. Yıl Parkımız Lokasyon Olarak Çok Donanımlı”

Akçadağ Bir Değerini Daha Yitirdi

Akçadağ İlçesinin Önemli Eşraflarından Esnaf Bülent Güde ( 50 ) kalp krizi sonucu genç yaşta Hakkın Rahmetine kavuşarak vefat etti.

CHP Mv. A. Adayı Kiraz: İktidar Algıyla Gündem Yaratma Çabasında

CHP’li Kiraz: “İnsanlar iktidarın varsaydığı gelirlere, taksit ödeme gücüne sahip olmadığı için krediye başvuramıyor”

Çocuklara Ücretsiz Yemek

Malatya’da Okul Öncesi Eğitimde Tüm Çocuklara Ücretsiz Yemek