Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Otomobil Şarampole yuvarlandı 1 kişi yaralandı

Çelikhan Doğanşehir yolu, kasımlar mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

718 Mahallede Ulaşımı Engelleyecek Sorun Yok

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya merkez olmak üzere yağışların yoğun olarak görüldüğü kırsal mahalleler ile rakımı yüksek olan ilçelerde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Yıldız’ın Kişisel verilerin çalınması ile ilgili basın açıklaması yaptı

Geçtiğimiz günlerde partimizin İl Başkanı olarak görevlendirilmem sonrası geniş katılımlı bir üye katılım töreni yaptık.

İtfaiye Dairesi 2022 Yılında 7 Bin 178 Olaya Müdahale Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 2022 yılı içerisinde 7 bin 178 olaya müdahale etti. Etkin ve başarılı çalışmalar yaparak vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlayan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2022 yılında da yoğun mesai harcadı.

Malatya’da Trafik Kazası 4 Yaralı

Kayseri Malatya yolu kürecik mevkiinde tek taraflı trafik kazasına meydana geldi. Trafik Kasasında 4 Kişi Yaralandı.

Battalgazi’de Ödüllü Ayak Tenisi Turnuvası

Sosyal ve kültürel alanda birçok aktiviteyi ilçedeki gençlerle buluşturan Battalgazi Belediyesi, bu kez de ödüllü “Ayak Tenisi Turnuvası” düzenliyor.

Seyituşağı Derneği’nden Kiraz’a Tam Destek

Malatya Seyituşağı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kalabalık bir grupla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Aday Adayı Enver Kiraz’a Destek ziyaretinde Bulundu.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhakemliğine Dr. Selçuk Sinanoğlu Atandı

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başhekim yardımcılığı görevini yürüten Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Selçuk Sinanoğlu başhekim olarak atandı.

Başkan Güder’den Personellerine Maaş Jesti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile Hizmet-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri arasında imzalanan ‘Ek Protokol’ ile Battalgazi Belediyesi’nde görev yapan KHK'lı 806 daimi işçi statüsünde çalışanın ücret ve sosyal haklarını kapsayan TÜFE ortalaması .4’den &’a çıkarılarak, maaşları 12 bin civarına yükseltildi.

Metehan Yılmaz’a Muhteşem Sünnet Düğünü

Malatya’nın önemli Ailelerinden Hilal - Tahsin Yılmaz Ailesinin biricik oğlu Metehan Yılmaz dillere destan bir sünnet düğünüyle Erkekliğe ilk adımını attı.

FIRAT EDAŞ’tan Büyük Başarı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., kayıp – kaçak oranını yüzde 0,9 puan düşürdü.

Tabiplerimize Minnet ve Şükran Borçluyuz

Başkan Gürkan, “Şehrimizde katılımcı belediyecilik ilkesi içerisinde fikirlerinden ve düşüncelerinden yararlandığımız meslek kuruluşlarından biri de Malatya Tabipler Odası’dır.”

Mağdur Ailemizin Yaralarını Kısa Sürede Saracağız

Başkan Güder’den Evi Yanan Aileye “Geçmiş Olsun” Ziyareti

Çiftçilere Gacer Tohumu Desteği

Patenti Develi ilçesine ait olan ve gluten oranının oldukça düşük olmasından dolayı her geçen gün ilginin arttığı gacerin ekiminin yaygınlaştırılması için Develi tarafından çiftçilere gacer tohumu törenle dağıtıldı.

Şefik Candemir’in Abla Acısı

Malatya Belediye E. Personellerinden HAKCAN Güvenlik Şirketi Sahibi Malatya’nın önemli eşraflarından Şefik Candemir’in ablası Mahire Karaman ( 72 ) vefat etti.

Akçadağ Devlet hastanesine Ek Bina Talebi

Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Şahin Akçadağ İlçesinde Şehit Gökhan Aslan Devlet hastanesine ek bina yapılmasını istediklerini belirtti.