Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya Satranç Kadınlar İl Birinciliği Tamamlandı

Türkiye Satranç Kadınlar Şampiyonası öncesi Malatya Satranç Merkezinde düzenlenen ve 2 gün süren yarışma sonuçlandı.

Hekimhan Güzelyurt Göletinde İnceleme

DSİ 9. Bölge Müdür Yrd. Hacı Akgül bir dizi temaslarda bulunmak ve yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere geldiği Malatya’da Hekimhan Güzelyurt Göleti İletim hattında incelemelerde bulundu.

AKÇADAĞDER 2023’ün İlk Misafirlerini Ağırladı

2022 yılında önemli faaliyetlerle ve ziyaretçiler ile yılboyu Önemli konukları misafir eden Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi 2023 yılının ilk misafirlerini de konuk etti.

İlçemizde Tarihi Çalışmalara İmza Atıyoruz

Battalgazi’yi istişare kültürüne dayalı yöneterek bugüne kadar tarihi çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Osman Güder, Eskimalatya’da görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek, 2023 yılında ilçe genelinde gerçekleştirilecek olan Doğalgaz çalışmalarının haritasını çıkardı.

Velioğlu Aşiretinden Coşkun Gültekin’in Acı Günü

Velioğlu Aşireti Velizâde Hüseyin Efendi 3. Kuşak Torunu, aynı zamanda TürkBirDev Malatya İl Başkanı Coşkun Gültekin’in babası Malatya’nın önemli eşraflarından Zeynal Abidin Gültekin vefat etti.

Hakan Yılmaz İle Devam Kararı

İYİ Parti Malatya 2. Olağan Genel Kurulu hafta sonu Kongre ve Kültür merkezinde yoğun katılım ve izdiham ile yapılırken mevcut başarılı İl başkanı Hakan Yılmaz oyların tamamını alarak yeniden seçildi.

Şarlak: Gayemiz Ülkemizin Dört Bir Yanında Ülke Ekonomimize Katkı Sunmak

Malatya ASKON'dan 100 Milyon Dolar İhracat

Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadelede Başarılı

Malatya Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri meteorolojik verileri de dikkate alarak çalışmalarını sürdürüyor.

Av. Hülya Karakurt Hukuk Bürosu Açıldı

Saray Mahallesi Acar İş Merkezi kat 4 te Faaliyetine başlayan Avukat Hülya Karakurt Hukuk bürosu düzenlenen törenle resmen açılışını gerçekleştirdi.

İl Müdürü Şahin’den MeySu Fabrikasında İnceleme Gezisi

Üreten Kayseri Gelişen ve Büyüyen Türkiye sözüyle Başarılı çalışmalara imza atmasıyla örnek gösterilen Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin Türkiye’nin en büyük Meyve suyu fabrikalarından MeySu işletmesini gezerek incelemelerde bulundu.

Millete Efendi Değil Hizmetkar Olmaya Geldik

Muhtarımız Tahsin Fidan’ın hanesinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, istişarelerde bulunduk. Rabbim birliğimizi daim etsin.

İyi Parti İl Başkanı Yılmaz’dan Kongreye Davet

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, 7 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan parti il kongresine tüm Malatyalıları davet etti.

Başkan Murat Koca İle Kale İlçesi Geleceğini Şekillendiriyor

Malatya’nın Doğu ile Batı’yı birbirine bağlayan geçiş güzergâhıyla önemi her geçen gün artan Kale İlçesi Hizmetlerle geleceğe hazırlanıyor.

Yeni Malatyaspor’a Başkan Gürkan’dan Destek

Yeni Malatyaspor içerisinde bulunduğu maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler yaşarken Kulübün imdadına her zamanki gibi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yetişti.

Akçadağ'a Hayırlı Olsun

Yapımı Tamamlanan Akçadağ Gençlik Merkezi’ni Ziyaret Eden Başkan Gürkan“ Konsept ve Lokasyon Olarak Güzel Bir Yapı”

Mor Ailesinin Acı Günü

CHP Malatya İl Teşkilatında önceki 2 dönem Yönetim Kurulu üyeliğinde bulunan Seyfi Mor’un Ağabeyi Malatya Paşaköşkü Mahallesi Esnaflarından Hüseyin Mor vefat etti.