Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Görev Değişimi

Tıp, Sanat Tasarım ve Mimarlık ile Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültelerinde Dekan Atamaları

Başkan Karakuş Tarım platformu ve Birlik Başkanı Akın’ı ziyaret etti

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Başkan Karakuş Tarım platformu ve Birlik Başkanı Akın’ı ziyaret etti Ali Karakuş, Malatya Tarım Platformu ve Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın’ı ziyaret etti.

Karakaş: Pütürge İlçemize Verdiği Destekten Dolayı Teşekkür Ediyorum

AK Parti Pütürge Belediyesi ve Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Karakaş Malatya Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Mv. Fendoğlu ve MHP İl Yönetiminden Gürkan’a Ziyaret

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök ve il yönetimi ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Pütürge’de Kardan Araçlar Mahsur Kaldı

Pazartesi’yi Salıya bağlayan gece Pütürge ilçesinde yağan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken Kar nedeniyle bazı araçlar yolda Mahsur Kaldı.

Ankara Malatyalılar Dernekler Birliği Yılın Son Toplantısını Gerçekleştirdi

Ankara Malatyalılar Dernekler Birliği 2022 Yılı son toplantısını Basak Derneği ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Arapgir İlçesi Başkan Cömertoğlu İle Hak Ettiği Hizmeti Alıyor

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu” İlçemizde Doğalgaz çalışmaları hız kesmeden devam ediyor” dedi.

Başkan Kaya: Yeni Malatyaspor İçin Elinizi Taşın Altına Koyun

Malatyaspor Derebeyleri taraftarlar derneği başkanı Ender Kaya; “Bu hafta futbolcuların maaşı yatmazsa boşa düşecek 11 tane futbolcu varmış. Bu futbolcuların boşa düşmemesi için yönetimin bir şey yapması lazım.” dedi.

Kar Kış Demeden CHP’ye En Çok Üye Kazandıran İsim; Yusuf Durmaz

Malatya’nın önemli Ailelerinden Cumhuriyet Halk Parti Kökenli siyasetçi Yusuf Durmaz Partinin neferi olarak ilk günkü heyecanla aldığı görevleri başarıyla devam ettirmesiyle dikkatleri topluyor.

FIRAT EDAŞ’tan Malatya’ya Büyük Yatırım

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Malatya ve ilçelerinde kesintisiz enerji arzı ve kaliteli dağıtım hizmeti vermek amacıyla yaklaşık 25 milyon TL yatırım gerçekleştirdi.

Turfanda Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından Diş Hekimi Tuncay Turfanda ( 82 ) bir süredir tedavi gördüğü yaşam mücadelesine yenik düşerek vefat etti.

Atmalılar Derneği 13. Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Malatya’nın önemli Sivil toplum kuruluşlarından Atmalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 13. Genel Kurulunu gerçekleştirirken mevcut Başkan Mehmet Ali Başıbüyük güven tazeledi.

Gazeteci Ahmet Hakan'ın Kaleminden Teoman Mutlu

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Genel Sekreterliği ve Teşkilat Başkanı Malatyalı Teoman Mutlu’yu bugünkü Hürriyet.com sitesinde köşesine taşıyan Usta Gazeteci Ahmet Hakan “ MALATYA’DAN NEW JERSEY’YE Bizim mahalle kafesinde tanıştım Teoman Mutlu’yla. Başlığıyla kaleme aldı.

Yeniden Refah Partisi Malatya Teşkilatı Elazığ’da

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım beraberinde il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ı karşılamak üzere Elazığ’a gitti.

Battalgazi’de Çarşıbaşı Rekreasyon Proje’sinin Startı Verildi

Kişi başı düzenlenmiş yeşil alan miktarı ve ayrıcalıklı yaşam alanlarının giderek arttığı Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de dev bir proje daha hayata geçiriliyor.

Gazeteci Lütfi İnan’ın Acı Günü

Uzun Yıllar yerel gazetelerde de görev yapan, geçmiş dönemlerde Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeliği, daha sonra Yeşilyurt ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Müdürlüğü görevinde bulunan Gazeteci Arkadaşımız Lütfi İnan’ın biricik Annesi Merhume Emine İnan Vefat etti.