Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Demiryol-İş Send. Genel Bşk. Yrd. Nurettin Öndeş'in Abla Acısı

Malatya'nın yetiştirdiği önemli Bürokratlardan ve Demiryolu Camiasının önemli isimlerinden Demiryol-İş Sendikası Genel Başkan Yrd. Nurettin Öndeş'in ablası Havva Alan ( 81 ) vefat etti.

Memleket Hareketi Partisi Kurucu İl Bşk. Benay Turfanda Çinkılıç Atandı

Memleket Hareketi’nin Malatya adresi belli oldu. Kurucular Kurulu’nda yer alan Benay Turfanda Çinkılıç , partinin Malatya Kurucu İl Başkanı olarak atandı.

Yazıhan-Durucasu Karantinaya Alındı

Yazıhan ilçesine bağlı Durucasu mahallesine karantina kararları uygulanmaya başladı.

Gülümuşağı Aşiretinden Örnek Davranış

Malatya'nın önemli ve büyük Aşiretlerinden Gülümuşağı Aşireti Malatya Türk Kızılayı şube başkanı Ramazan Soylu'nun çağrısına destek amacıyla kan bağışı yaparak destek verdiler.

Dr. Hacı Bayram Zengin'in Acı Günü!

Malatya'nın önemli değerlerinden, Bürokratlarından Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Haci Bayram Zengin'in babası Hacı Zengin ( 78 ) yaşında vefat etti.

"Doğamıza Çevremize Sahip Çıkıyoruz Girmanaya Bir Fidan Da Siz Dikin " Etkinliği

Malatya ve Hekimhan Çevre platformları, Girmana Kültür ve Dayanışma Derneği, Hekimhan Girmana Üretim Kooperatifi, Hekimhan Belediyesi, Girmana Mahalle Muhtarlığı, Girmanaspor ve Girmana Mahalle Meclisi tarafından birlikte organize edilen " DOĞAMIZA ÇEVREMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ GİRMANAYA BİR FİDAN DA SİZ DİKİN " etkinliği büyük ilgi gördü.

MHP Malatya Mv. Mehmet Celal Fendoğlu’na Başkan Ortaç’tan Teşekkür Mesajı

Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Abdulvahap Ortaç Battalgazi ilçesinde ikamet eden ve evleri depremde hasar alan vatandaşların mahalle muhtarlarına ilettiği sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gündeme getiren MHP Malatya Mv. Mehmet Celal Fendoğlu’na Battalgazi Muhtarlar Derneği ve tüm muhtarlar adına teşekkür ediyorum dedi.

CHP Heyetine ESKKK Başkanı Ali Evren Esnafın Sorunlarını Anlattı

CHP Genel Başkan Vekilleri, Milletvekilleri Parti Yöneticileri ve beraberindeki heyet Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Esnaf Kefalet Kooperatifine yapmış olduğu ziyarette ülkemizin ekonomisi hakkında genel değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenlediler.

AMDF Başkanı Alabaş

Avrupa Malatyalılar Federasyonu Genel Başkanı, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi, Murat Alabaş AMFD Kurucu üyesi Şevket Salik'in vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı.

İş Adamı Şevket Salik Vefat Etti

Kanalboyu Mado işletmecisi Yenimalatyaspor Başkan Adayı Malatya'nın sevilen yüzü Pütürgeli İş adamı Şevket Salik ( 48 ) vefat etti.

Akçadağ Tedaş'a Esnaf Temsilcilerinden Övgü!

Akçadağ Tedaş Elektrik İşletme şefliğine ziyaret gerçekleştiren Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih Şahin beraberinde İş İnsanı Ümit Karakuş, İş İnsanı Ozan Eryılmaz ve İş insanı Adil Keleş ile birlikte Akçadağ Tedaş ilçe Şefliğine atanan İşletme müdürü Necati Aboşoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

DEVA Partisi Hekimhan İlçe Başkanlığına H. Bayram Çavuş Seçildi

Deva Partisi Hekimhan 1. Olağan Kongresi tarihi Taşhan da gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde Hacı Bayram Çavuş oyların tamamını alarak Hekimhan İlçe Başkanı oldu.

MHP MYK Üyesi Ekici'ye Özel Misafirler

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Karar Yürütme Kurul Üyeliğine 2. defa seçilen Ömer Ekici ye Malatya'nın yanın en tanıdığı Önemli isimlerden AK Parti Önceki dönem İl Yönetim kurulu üyesi Av. Osman Aladağ beraberinde TürkBirDev Kültür ve Eğitim Vakfı Malatya Şube Başkanı Coşkun Gültekin ve Hamza Korkmaz hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Fevzi Şahin Türk Eğitim Sen Malatya Şubesini yönetmeye talibiz

Malatya'da Eğitim camiasının önemli Saygın isimlerinden 29 yıllık eğitimci- İdareci Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Fevzi Şahin Türk Eğitim Sen Malatya Şubesine Başkan adaylığını açıkladı.

Gelecek Partisinde Av. Raşit Alaca Dönemi

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığına Av. Raşit Alaca Genel Başkan Ahmet Davutoğlu tarafından bizzat atanarak görevlendirildi.

Başkan Çiçek'ten AKÇADAĞDER'e Ziyaret

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek Akçadağ Dayanışma Derneğine ziyaret gerçekleştirerek Başkan Murat Maskar ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

Toplam 3660 haber.